Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: He is back!

Published: 20 May 2017, 22:31
Συντάκτης:

Το παραδέχθηκε και ο ίδιος, επομένως οι φήμες μπορούν να θεωρηθούν πραγματικότητα.

<a href="/en/nea/o-arnolnt-svartsenegker-se-tileoptiki-seira-tha-doyme-kai-ayto/63175">O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα βρεθεί στο 6ο φιλμ του Terminator franchise, όπως ενημέρωσε σε μίνι-συνέντευξη που παραχώρησε στο Screen Daily: "Το πρότζεκτ, προχωράει, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Τζέιμς Κάμερον έχει μερικές πολύ καλές ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί το franchise. Θα είμαι μέσα".

Βέβαια, ο 70χρονος σταρ δεν ξεκαθάρισε αν θα έχει σημαντικό ρόλο όπως στο πρώτο διετίας συμπαθές Genisys, αν και με την ενεργή συμμετοχή του Κάμερον, κάτι τέτοιο θεωρείται πολύ πιθανό. Θυμίζουμε ότι ο Άρνι δεν εμφανίστηκε μόνο στο Terminator Salvation του McGee με τον Κρίστιαν Μπέιλ, ενώ το ευχάριστο είναι ότι την σκηνοθεσία έχει χρεωθεί ο Τιμ Μίλερ του "Deadpool". Περισσότερα στο προ μηνών post μας.

Οκ, δεν έχουμε προσδοκίες για The Terminator/1984 και Terminator Judgement Day/1991, ας είναι τουλάχιστον καλύτερο από το Rise Of The Machines, άλλωστε και μόνο λόγω ηλικίας του Σβαρτσενέγκερ, πολύ δύσκολα θα δούμε και 7ο φιλμ. Βέβαια, ο τυπάς το έχει ακόμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εδώ! 

Update 20/9/17: Ανακοινώθηκε επίσημα και η συμμετοχή της Λίντα Χάμιλτον (στα 60 της) στο project, η οποία θα ενσαρκώσει την Σάρα Κόνορ, ενώ το πλάνο περιλαμβάνει τριλογία. Aυτός θα υποδυθεί τον Terminator. Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά προσεχώς.

Update 4/4/19: Πρώτες επίσημες φωτό, ενώ στις αίθουσες αναμένεται την 1η Νοεμβρίου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos