O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.

Published: 1 Sep 2020, 14:23
Συντάκτης:

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.

<a href="/en/nea/o-arnolnt-svartsenegker-minyse-etaireia-kataskeyis-rompot/62310">Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μήνυσε εταιρεία κατασκευής ρομπότ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μήνυσε εταιρεία κατασκευής ρομπότ

Ο 75χρονος σταρ θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην μικρή οθόνη, σε μια ωριαία κατασκοπική περιπέτεια με πιθανό τίτλο "Outrider", στο επίκεντρο της οποίας θα βρίσκεται ένας κατάσκοπος και η κόρη του, με τον πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνια να υποδύεται έναν γερασμένο κατάσκοπο των πέντε ηπείρων  Μάλιστα.

Την σειρά τρέχει και γράφει ο Νικ Σαντόρα εκτελεστικός παραγωγός στο παρελθόν για τα Prison Break, Scorpion, αλλά και τα δύο νέα μέτρια τηλεοπτικά του Quibi, "Most Dangerous Game" & "The Fugitive", ενώ τρέχει και την σειρά "Jack Reacher" για το Amazon.

Την σειρά αγόρασε το Netflix, πάντως θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τον Εξολοθρευτή κάθε εβδομάδα να αντιμετωπίζει "κακούς". Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία έχουμε δει τον Άρνι στα Terminator Genisys & Dark Fate, στα δραματικά Maggie & Aftermath, αλλά και στο διασκεδαστικό "Killing Gunther", ενώ την εμφάνισή του στο άθλιο κινέζικο Journey to China: The Mystery of Iron Mask, είναι σίγουρο ότι θα θέλει να την διαγράψει από την μνήμη του. 

Update: To πρώτο teaser είναι έτοιμο σε πιο χιουμοριστικό τόνο, ενώ θα συμπρωταγωνιστήσει η Μόνικα Μπάρμπαρο (Unreal, Chicago Justice), την οποία είδαμε και στο Top Gun Maverick πλάι στον Τομ Κρουζ. Η σειρά έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαϊου. 

Update: Επίσημο τρέιλερ με άφθονη δράση, αλλά ευχάριστο κωμικό πλαίσιο, με την σχέση πατέρα - κόρης σε πρώτο πλάνο. Not bad! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos