Στο Amazon Prime η επόμενη ταινία του Ασγκάρ Φαραντί

Published: 1 May 2021, 14:06
Συντάκτης:

Aυτή είναι μια συμφωνία συνεργασίας που ελάχιστοι περίμεναν: ο Ασγκάρ Φαραντί να συμφωνήσει με streaming κολοσσό όπως η Amazon για την παραγωγή της επόμενης ταινίας του. 

<a href="/en/nea/expats-apoleia-penthos-enohi-typseis/69639">"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις

Πάντως, αυτό δεν θα σημαίνει ότι το φιλμ θα είναι αγγλόφωνο. Ο Ιρανός δημιουργός επιστρέφει στις ρίζες του, πέντε χρόνια μετά το βραβευμένο με Όσκαρ "The salesman" (στο οποίο είχε εμπλοκή ξανά η Αmazon στην παραγωγή) και ενώ προηγήθηκε το ισπανόφωνο διάλειμμα και το "Everybody knows", με πρωταγωνιστές Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ, Ρικάρντο Νταρίν. 

Ο Ασγκάρ Φαραντί μιλά για το "Everybody knows" και το νόημα της κριτικής.

Για το "A hero" δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά, αλλά όπως σχεδόν όλα τα προηγούμενα φιλμ του "θα καταπιάνεται με πολλά σύγχρονα και επίκαιρα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι μοντέρνες κοινωνίες".

Οι ηθοποιοί θα είναι Ιρανοί, θυμίζουμε ότι ο Φαραντί έχει βραβευτεί με Όσκαρ ξενόγλωσσου φιλμ και για το "A separation", ενώ σπουδαία ήταν και τα άλα δύο φιλμ του, το "Σχετικά με την Έλι"/2009, αλλά και το "The past"/2013 με τον Ταχάρ Ραχίμ και την Μπερενίς Μπεζό. 

Η ταινία βρίσκεται σε στάδιο προ-παραγωγής και υπολογίζεται για τις αρχές του 2021. 

Πρώτη δημοσίευση: 1 May 2021, 14:06
Ενημέρωση: 1 May 2021, 14:06
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos