Σινεμά στην Αγγλία θα προβάλλει ταινίες όλο το 24ωρο
Το πρόγραμμα όλων είναι πολύ πιεσμένο με όσα μας προβληματίζουν και μας αγχώνουν στην καθημερινότητά μας και έτσι ίσως πολλοί ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη ώρα για να χωρέσουν κάπου και την θέαση μιας ταινίας στον φυσικό της χώρο, την κινηματογραφική αίθουσα.
Το Vue Cinema στο Norwich στην Μεγάλη Βρετανία ζητά άδεια από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να προβάλλει ταινίες όλο το 24ωρο. Η άδεια θα περιλαμβάνει και την δυνατότητα να προσφέρει ποτό και φαγητό καθόλη την διάρκεια της νύχτας, από τις 11 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα. Το σινεμά βρίσκεται στο Castle Quarter, σε έναν χώρο με πολυκαταστήματα, άρα πολυσύχναστο της περιοχής.
Ο κινηματογραφικός ανταγωνισμός αυξάνεται στην πόλη και ίσως είναι και ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την κίνηση, μιας και μόλις άνοιξε νέο σινεμά με τέσσερις αίθουσες στην πόλη.

Θα είναι ο τέταρτος κινηματογράφος στην περιοχή, μετά το Vue Cinema, το Odeon και το Cinema City. Το Odeon επίσης περνάει σε μια νέα φάση, με βελτίωση σε ήχο και εικόνα προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους σινεφίλ. Μιας και πολλοί το έχουν ρίξει στην κατ΄ οίκον θέαση με τις πλατφόρμες, το κάθε σινεμά βρίσκει τους δικούς του τρόπους να αντεπιτεθεί.
Καθώς εν τέλει αντίπαλος δεν είναι η άλλη κινηματογραφική θέαση, αλλά η απόφαση του να κάτσεις να δεις την ταινία στο σπίτι. Ίσως η 24ωρη λειτουργία να βρει κάποιο κοινό.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων