Ουίλ Φερέλ και Πολ Ραντ ξανά μαζί

Published: 24 Apr 2020, 17:44
Συντάκτης:

Διάφορες πλατφόρμες streaming αλλά και τηλεοπτικά κανάλια πολιορκούσαν τη νέα σειρά των Paul Rudd και Will Ferrell με τίτλο “The Shrink Next Door” τους τελευταίους δύο μήνες. Τελικά, ο νικητής είναι η σχετικά νέα πλατφόρμα της Apple TV+, η οποία αμέσως «παρήγγειλε» 8 επεισόδια βασισμένα στο ομώνυμο podcast. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί πως το podcast γράφθηκε από τον δημοσιογράφο Joe Nocera, ενώ το δίκτυο που το αγόρασε είναι το Wondery, το οποίο έφερε κοντά μας και τα “Dirty John” (το οποίο μετατράπηκε σε σειρά του Netflix) και το “Dr. Death” (η επερχόμενη σειρά του δικτύου NBC με πρωταγωνιστή τον Jamie Dornan). Μέχρι στιγμής, το “The Shrink Next Door” έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα iTunes.

<a href="/en/tainies/ant-man-and-wasp-quantumania/67752"> Ant-Man and the Wasp: Quantumania</a>ΣΧΕΤΙΚΑ Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Σύμφωνα με το εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα podcast, το “The Shrink Next Door” ακολουθεί την παράξενη σχέση μεταξύ του ψυχιάτρου των celebrities Dr. Isaac “Ike” Herschkopf (Rudd) και τον θεραπευόμενό του Martin “Marty” Markowitz (Ferrell). Κατά τη διάρκεια της σχέσης του, ο γοητευτικός ψυχίατρος αρχίζει να καταλαμβάνει την ζωή του Marty, και σταδιακά να παίρνει τον έλεγχο της ζωής του μετακομίζοντας στο σπίτι του και διευθύνοντας την οικογενειακή επιχείρηση του. Η σειρά εξερευνά το πώς μια φαινομενικά υγιής σχέση μεταξύ γιατρού και θεραπευόμενου μπορεί τελικά να είναι μια σχέση εκμετάλευσης, χειραγώγησης και μιας γενικότερης ψυχικής δυσλειτουργίας. Σίγουρα, η νέα αυτή σειρά έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο με τις ήδη αρκετά εώς πολύ καλές σειρές της Apple TV+, όπως τα “Mythic Quest”, “Dickinson”, “Little America”, “Central Park” και “Ted Lasso”.

Ο Michael Showalter (“Search Party”, “Big Deal”), ο οποίος είναι ο συγγραφέας των “Wet Hot American Summer” στα οποία εμφανίζονται ο Rudd και ο Ferrell, θα σκηνοθετήσει αλλά και θα διευθύνει την παραγωγή πλάι στον Rudd και την συγγραφέα και δημιουργό Georgia Pritchett (συγγραφέας των πολύ πετυχημένων “Veep” και “Succession”).  

Το “The Shrink Next Door” δίνει την ευκαιρία στον Paul Rudd και στον Will Ferrell να συμπρωταγωνιστήσουν ύστερα από 7 χρόνια, καθώς η τελευταία κοινή τους ταινία ήταν το “Anchorman 2: The Legend Continues” του 2013.  Πρόσφατα είδαμε τον Rudd στην σειρά του Netflix “Living With Yourself” όπου προτάθηκε για μια Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του, ενώ ο αγαπημένος μας Ant-Man θα εμφανιστεί και στην ταινία του Jason Reitman “Ghostbusters: Afterlife”, η οποία μεταφέρθηκε για τον Μάρτιο του 2021. Από όταν τελείωσε η θητεία του στο SNL, ο Ferrell έχει αφιερωθεί στο ρόλο του ως διευθυντής παραγωγής στις δύο εταιρείες παραγωγής του, οι οποίες ανέλαβαν τα πετυχημένα “Dead To Me” και “Succession”. Παρ’όλα αυτά, το “The Shrink Next Door” είναι η πρώτη σταθερή τηλεοπτική του σειρά ύστερα το SNL.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos