ΟΜΟΡΦΟ καστ στη νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ

Published: 8 Nov 2023, 17:54
Συντάκτης:

Ο οσκαρικός Ρον Χάουαρντ (“A Beautiful Mind”, “Apollo 13”) επιστρέφει με το θρίλερ επιβίωσης “Eden”, η παραγωγή του οποίου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στα τέλη του Νοεμβρίου.

<a href="/en/multimedia-trailer/o-ron-haoyarnt-o-kolin-farel-o-vigko-mortensen-kai-13-zoes/66670">Ο Ρον Χάουαρντ, ο Κόλιν Φάρελ, ο Βίγκο Μόρτενσεν και 13 ζωές</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρον Χάουαρντ, ο Κόλιν Φάρελ, ο Βίγκο Μόρτενσεν και 13 ζωές

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν η Βανέσα Κίρμπι (“Pieces of a Woman”) και η Σίντεϊ Σουίνεϊ (“Euphoria”), που θα αντικαταστήσουν τις Αλίσια Βικάντερ (“The Danish Girl”) και Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς (“Normal People”). Το καστ συμπληρώνουν οι Τζουντ Λο, Άνα ντε Άρμας και Ντάνιελ Μπρουλ, ενώ τη μουσική της ταινίας θα υπογράψει ο Χανς Ζίμερ, στην 10η συνεργασία του με τον Χάουαρντ.

Βασισμένη σ’ ένα άλυτο μυστήριο που έλαβε χώρα σε ένα απόμερο νησί στα Γκαλαπάγκος, η ταινία θα εξερευνήσει τα άκρα στα οποία φτάνουν οι άνθρωποι στο κυνήγι της ευτυχίας. Η ιδέα για την ταινία γεννήθηκε στο μυαλό του Χάουαρντ πριν από 15 χρόνια, όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το νησί στο οποίο συνέβησαν τα γεγονότα που θα αφηγηθεί το “Eden”. Για να γράψει το σενάριο, συνεργάστηκε λίγο πριν την πανδημία με τον σεναριογράφο Νόα Πινκ (“Tetris”), ο οποίος βασίστηκε σε σημειώσεις και σελίδες που είχε συγκεντρώσει ο Χάουαρντ μέσα στα χρόνια.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, ενώ ένα μικρό συνεργείο θα κάνει γυρίσματα και στα Γκαλαπάγκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos