Οι πρεμιέρες της CosmoteTV τον Απρίλιο

Published: 7 Apr 2020, 18:38
Συντάκτης:

To πρόγραμμα της CosmoteTV παραμένει σταθερά με καλές επιλογές για binge-watching και τον Απρίλιο, ένα διάστημα που όλοι μας χρειαζόμαστε επιλογές τον καιρό του εγκλεισμού. 

<a href="/en/nea/truelove-fonos-i-praxi-agapis/69623">"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;

Η σειρά Devils, για τους «διαβόλους» που κυβερνούν κρυφά τον κόσμο, μας μεταφέρει στο Λονδίνο του 2011, όπου ο Μάσιμο Ρουγκέρο, ένας χαρισματικός και ατρόμητος Ιταλός τραπεζίτης, απολαμβάνει μια σειρά συνεχόμενων κερδοφόρων επιτυχιών στην επενδυτική εταιρεία του Λονδίνου, NYL Bank. Οι επιτυχίες του, έχουν κάνει την προαγωγή του σε Αντιπρόεδρο της εταιρείας σχεδόν σίγουρη. Ωστόσο, ένα σκάνδαλο που σχετίζεται με την εξαρτημένη από τα ναρκωτικά σύζυγό του, βάζει φρένο στις φιλοδοξίες του, οδηγώντας τον Αμερικανό διευθύνοντα σύμβουλό του, Ντόμινικ Μόργκαν (Πάτρικ Ντέμπσι – Grey’s Anatomy) να αποσύρει την υποστήριξή του. Τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή όταν ο βασικός του ανταγωνιστής για την ίδια θέση δολοφονείται (Πρεμιέρα - Κυριακή 19/4, 23.00). Η σειρά θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα με διπλό επεισόδιο.

The good fightThe good fight

Στην 4η σεζόν του υποψήφιου για Emmy αστυνομικού δράματος The Good Fight, η Κριστίν Μπαράνσκι επιστρέφει στον ρόλο της μάχιμης δικηγόρου Νταϊάν Λόκχαρτ, που έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Αφού η ίδια και οι συνεργάτες της χάνουν τον μεγαλύτερό τους πελάτη, αναγκάζονται να αποδεχθούν προσφορά από μια πολυεθνική νομική εταιρία, ώστε, να συνεχίσουν ως μικρή θυγατρική (Α’ Προβολή αμέσως μετά το εξωτερικό – Παρασκευή 10/4, 20.00).

Η επική ιστορική σειρά The Last Kingdom που µας µεταφέρει στην εποχή των πολέµων µεταξύ Βρετανών και Βίκινγκς, επιστρέφει µε 4ο κύκλο επεισοδίων, στον οποίο οι συµµαχίες ανάµεσα στα βασίλεια έχουν πλέον κατακερµατιστεί. Ο Ούτρεντ (Αλεξάντερ Ντρέιµον), συνεχίζοντας την προσπάθεια διεκδίκησης της γης που του ανήκει, αποφασίζει να προκαλέσει σε µάχη τον θείο του (Τρίτη 28/4, 22.00).

Μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να δουν ολόκληρους κύκλους δηµοφιλών σειρών όποτε θέλουν. Μεταξύ αυτών, το Billions µε τους Πολ Τζιαµάτι και Ντέµιαν Λούις, το My Brilliant Friend, τηλεοπτική µεταφορά του πασίγνωστου µπεστ σέλερ της Ελενα Φεράντε, το Project Blue Book µε τον Εϊνταν Γκίλεν («Game of Thrones») που διαδραµατίζεται στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέµου, η βρετανική κλασική παραγωγή Downton Abbey του Τζούλιαν Φέλοους, τα δηµοφιλή The Young Pope και The New Pope µε τον Τζουντ Λο κ.ά.

Αποκλειστικά µέσω της υπηρεσίας, οι τηλεθεατές έχουν στη διάθεσή τους και τα 10 επεισόδια του νέου αστυνοµικού θρίλερ Interrogation του Τζον Μάνκιεβιτς («House of Cards», «House M.D.») µε πρωταγωνιστή έναν νεαρό άντρα που κατηγορείται για τη βάναυση δολοφονία της µητέρας του. Ακόµα και µετά την καταδίκη του σε ισόβια, εκείνος συνεχίζει την προσπάθεια απόδειξης της αθωότητάς του. Πρωταγωνιστούν οι Πίτερ Σάρσγκααρντ, Κάιλ Γκάλνερ, Κόντι Σµιτ-ΜακΦι, Ντέιβιντ Στράδερν.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos