O Tζόνι Ντεπ έκανε Instagram και στέλνει το πρώτο του μήνυμα

Published: 17 Apr 2020, 13:33
Συντάκτης:

Ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να ασχοληθεί με το Instagram και άνοιξε λογαριασμό. Μόλις 20 ώρες μετά, έχει ήδη σχεδόν 2 εκατομμύρια followers και αρχικά ανέβασε μια φωτό από το σπίτι "την εποχή της καραντίνας", με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς και κεριά και λοιπά συναφή και στη συνέχεια γύρισε ένα βίντεο για όλους όσους τον ακολουθούν.

<a href="/en/nea/dave-season-1-nai-einai-mia-periergi-seira/62645">"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Ένα 8λεπτο clip με τον Τζόνι να συνομιλεί με τους θαυμαστές του από την απομόνωση της καραντίνας και να περιγράφει τον λόγο για τον οποίο ασχολήθηκε για πρώτη φορά στην ζωή του με κοινωνικά δίκτυα, ενώ έδωσε φυσικά τις δικές του συμβουλές για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. 

Και επειδή Τζόνι Ντεπ εκτός από ταινίες σημαίνει και μουσική, πατήστε το "Link in bio" στην σελίδα του και απολαύστε την διασκευή του (μαζί με τον Τζεφ Μπεκ) στο "Isolation" του Τζον Λένον, αλλά και στη συνέχεια μια play list που θα σας πάει τρένο στο ίδιο ύφος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos