Ο Τζεφ Μπρίτζες για πρωτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Published: 26 Jul 2019, 12:17
Συντάκτης:

Μετά τον Ρίτσαρντ Γκιρ (και το MotherFatherSon), άλλος ένας διάσημος σταρ υποκύπτει στα θέλγητρα της μικρής οθόνης και μάλιστα στην ίδια ηλικία, αυτή των 70 ετών.

<a href="/en/tainies/big-lebowski/68438">The Big Lebowski</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Big Lebowski

Ο Τζεφ Μπρίτζες θα πρωταγωνιστήσει (για πρώτη φορά στην καριέρα του) στη σειρά του FX «The Old Man», μια παραγωγή που θα επιμεληθεί η Disney (στην πλατφόρμα της οποίας ανήκει πλέον το κανάλι).

Το «The Old Man» πάντως βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ βιβλίο του Τόμας Πέρι και ο αγαπημένος κινηματογραφικός «Dude» θα υποδυθεί τον Νταν Τσέις, έναν πρώην πράκτορα της CIA που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν ένας πληρωμένος δολοφόνος επιχειρήσει να τον σκοτώσει, θα συνειδητοποιήσει ότι έχει αφήσει μισοτελειωμένους λογαριασμούς από το παρελθόν του.

Το σενάριο υπογράφουν οι Τζον Στάινμπεργκ και Ρόμπερτ Λεβίν («Black Sails», «Gone Baby Gone»), ενώ αναμένονται οι σκηνοθέτες των επεισοδίων.

«Ο Τζεφ Μπρίτζες είναι ένας εμβληματικός και αριστουργηματικός ηθοποιός. Ότι θα  πρωταγωνιστήσει σε μία από τις σειρές μας είναι μία καταπληκτική στιγμή στην ιστορία του FX» δήλωσε ο Πρόεδρος του καναλιού, Νικ Γκραντ.

Update: Η κατάσταση του Τζεφ Μπρίτζες με το λέμφωμα δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι τα τρία επεισόδια που έχουν απομείνει για να γυριστούν, θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές του 2022, με δεδομένο ότι ο 70χρονος ηθοποιός θα πάρει το ιατρικό οκ και η κατάσταση με τον covid θα έχει κάπως εξομαλυνθεί. Στόχος λοιπόν είναι η σειρά να στριμάρει στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού και να σηματοδοτήσει τον πρώτο πρωταγωνιστικο ρόλο στην καριέρα του Τζεφ Μπρίτζες σε τηλεοπτική σειρά. Το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos