O Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου

Published: 25 Feb 2024, 17:46
Συντάκτης:

Ο Τομ Κρουζ δεν είναι μόνο Επικίνδυνες Αποστολές. Μέσα στον χρόνο έχει δείξει το ενδιαφέρον του και για σινεμά σκηνοθετών όπως για παράδειγμα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ ή του Πολ Τόμας Άντερσον. Φαίνεται πως περνάει ξανά μια τέτοια περίοδο στην καριέρα του και έτσι σε πρώτο άκουσμα ίσως προξενεί εντύπωση που θα τον δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, στην νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου.

<a href="/en/tainies/mission-impossible-dead-reckoning-i/68465">Mission: Impossible - Dead Reckoning I</a>ΣΧΕΤΙΚΑMission: Impossible - Dead Reckoning I

Αυτό θα σηματοδοτεί και την επιστροφή του μεξικανού σκηνοθέτη στο αγγλόφωνο σινεμά μετά το The Revenant (2015) με τον Ντι Κάπριο. Η ταινία θα γίνει για λογαριασμό της Warner Bros. και της Legendary σε σενάριο του ίδιου και του σκηνοθέτη και της Σαμπίνα Μπέρμαν. Αυτή θα είναι και η πρώτη συνεργασία του σούπερ σταρ ηθοποιού με την Warner Bros. έπειτα από την συμφωνία συνεργασίας που έκαναν.

Ακόμα παραμένουν άγνωστες οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες για την ταινία. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Ινιάριτου είχε κανονίσει συζητήσεις με διάφορους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς, όπως και ότι ο Κρουζ έψαχνε για το επόμενο πρότζεκτ, επιδιώκοντας συνεργασία με κάποιον σπουδαίο σκηνοθέτη.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον αυτή την ετερόκλητη συνεργασία, με τον βραβευμένο με δύο Όσκαρ σκηνοθεσίας Ινιάριτου να βρέθηκε σε ένα μεγαλομανές τέλμα με το Bardo του Netflix, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από αυτό, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τον action star και σε κάτι διαφορετικό μετά από αρκετά χρόνια.

Ίσως ο τελευταίος του πειραματισμός μέχρι στιγμής να ήταν το μιούζικαλ Rock of Ages Μήπως μετά τον Ντι Κάπριο, καταφέρει ο Ινιάριτου να δώσει Όσκαρ και στον Τομ Κρουζ μετά από τρεις άκαρπες προσπάθειες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos