Ο Τιμ Μπάρτον φέρνει την Οικογένεια Άνταμς στο Netflix

Published: 18 Feb 2021, 15:37
Συντάκτης:

Ο Tim Burton επαναπροσεγγίζει επισήμως την διάσημη οικογένεια Addams.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Το Netflix ζήτησε οκτώ επεισόδια για την Wednesday, μια live-action εκδοχή του "The Addams Family", από τον Tim Burton και θα γίνει πραγματικότητα.

Η σειρά περιγράφεται ως ένα υπερφυσικό μυστήριο, αναφορικά με τα χρόνια που η Wednsesday Addams ήταν φοιτήτρια στην Nevermore Academy. Οι προσπάθειες της Wednsesday να κυριαρχήσει στις αναδυόμενες ικανότητές της, απέτρεψαν ένα τερατώδες φονικό ξέσπασμα που τρομοκρατούσε την τοπική πόλη και έλυσε το υπερφυσικό μυστήριο που ενόχλησε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια - όλα ενώ είχε να διαχειριστεί τις νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore.

Ο Burton θα σκηνοθετήσει την σειρά ενώ θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός. Οι Gough και Millar (Into the badlands, Smallville) θα λειτουργήσουν ως showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ιδέα για την Wednsesday κυκλοφόρησε στην αγορά στα τέλη του περασμένου έτους και ξεκίνησε ένας πόλεμος προσφορών, με το Netflix εν τέλει να επικρατεί για την σειρά που σηματοδοτεί την πρώτη τηλεοπτική δράση του Burton. Ο Burton (Edward Scissorhands, Beetlejuice, Sweeney Todd, Batman) ήταν στο παρελθόν να σκηνοθετήσει μια 3D stop-motion ταινία κινουμένων σχεδίων για την The Addams Family πριν από μια δεκαετία περίπου, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Το κόμικ δημιουργήθηκε από τον γελοιογράφο Charles Addams το 1938, έχει προσαρμοστεί για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση πολλές φορές έως τώρα. Ο John Astin και η Carolyn Jones πρωταγωνίστησαν σε μια ζωντανή τηλεοπτική σειρά για το ABC στη δεκαετία του '60. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων που ακολούθησε τη δεκαετία του '70 πριν αναβιώσει η φημισμένη οικογένεια τη δεκαετία του '90 με πρωταγωνιστές τους Anjelica Huston, Raul Julia και Christina Ricci που υποδυόταν την Wednsesday. Στα τέλη της δεκαετίας του '90, οι Tim Curry και Daryl Hannah πρωταγωνίστησαν σε μια direct-to-dvd ταινία και μια σειρά βραχείας διάρκειας. Πιο πρόσφατα, οι Nathan Lane και Bebe Neuwirth έφεραν την οικογένεια Addams στο Broadway.

Για τους Gough και Millar, εν τω μεταξύ, η Wednsesday σηματοδοτεί το τελευταίο franchise που το δίδυμο έφερε στην τηλεόραση. Μέχρι τώρα είχαν μιλήσει για την  προέλευση του Superman στο Smallville και στο παρελθόν είχε προσαρμόσει το franchise βιβλίων The Shannara Chronicles για το MTV. Για τον Burton είναι η πρώτη του δουλειά μετά το όχι τόσο επιτυχημένο Dumbo της Disney.

Update: Έτοιμο και το πρώτο τίζερ, με το πρωταγωνιστικό καστ να αποτελούν η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ως Μορτίτσια Άνταμς, ο Λουίς Γκουζμάν ως Γκόμεζ Άνταμς και οι Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι, μεταξύ άλλων. 

Update: Επίσημο -φανταστικό- τρέιλερ και πρώτη φωτό της φαμίλιας (δες πιο πάνω). H σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται 23 Νοεμβρίου (ναι, είναι Τετάρτη).

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos