ΣΕΙΡΕΣ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. παραγωγός σε σειρά κόμικ της DC

Published: 20 Nov 2018, 15:14
Συντάκτης:

Η DC Comics βγάζει από το οπλοστάσιο της έναν όχι τόσο γνωστό ήρωα, προκειμένου να κοντράρει το σχεδόν μονοπώλιο που έχει η Marvel σε επιτυχημένες ταινίες και σειρές βασισμένες σε κόμικς. Έτσι, η DC Vertigo θα μεταφέρει στην τηλεόραση, μέσα από το δίκτυο Hulu, το «Sweet Tooth», ετοιμάζοντας ήδη τον πιλότο. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην παραγωγή της σειράς θα βρίσκεται ο Robert Downey Jr. και η σύζυγός του, Susan Downey, με την εταιρεία τους, Team Downey. Παραγωγός, αλλά και συνδημιουργός θα είναι ο Jim Mickle («Hap and Leonard»), που θα σκηνοθετήσει και γράψει τον πιλότο.

Το «Sweet Tooth» είναι η coming-of-age ιστορία του Gus, ένα αγόρι με χαρακτηριστικά ελαφιού, που εγκαταλείπει το σπίτι του και βλέπει τον κόσμο κατεστραμμένο από ένα κατακλυσμικό γεγονός. Εντάσσεται σε μία ομάδα υβριδικών όντων, όπως είναι και ο ίδιος, προκειμένου να βρουν απαντήσεις, ανακαλύπτοντας εν τέλει μία μεγάλη συνωμοσία που θα τον κάνει να αμφισβητήσει την ίδια του την ύπαρξη. Λόγω του συνδυασμού του ελαφιού και του μετααποκαλυπτικού κόσμου έχει αποκληθεί ως «Ο Mad Max συναντά τον Bambi».

Από την Vertigo Comics, που ανήκει στην DC, έχουν μεταφερθεί και άλλα κόμικς στην τηλεόραση, όπως το iZombie, Lucifer, Preacher, ή στον κινηματογράφο, όπως το V for Vendetta ή το A History of Violence. Αναμένουμε λοιπόν νεότερα για αυτό το ενδιαφέρον project.

Update: Επίσημο τρέιλερ γι'αυτό το μετα-αποκαλυπτικό παραμύθι παιδικής φαντασίας, που αναμένεται να στριμάρει στο Netflix στις 4 Ιουνίου και το οποίο μάλιστα δεν είναι καθόλου άσχημο:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos