Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στις ρίζες

Published: 23 Jul 2019, 16:08
Συντάκτης:

Και έτσι απλά, ξαφνικά και σε ταχύτατους ρυθμούς, η επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, δεν θα είναι ούτε το sequel του Μονομάχου, ούτε η τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει.

<a href="/en/nea/otan-o-rasel-krooy-espase-ta-podia-toy-kai-katalave-10-hronia-meta/69717">Όταν ο Ράσελ Κρόου έσπασε τα πόδια του (και το κατάλαβε 10 χρόνια μετά).</a>ΣΧΕΤΙΚΑΌταν ο Ράσελ Κρόου έσπασε τα πόδια του (και το κατάλαβε 10 χρόνια μετά).

Θα είναι το «The last duel», στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ, οι οποίο έχουν ήδη έτοιμο και το σενάριο (σε συνεργασία με την Nικόλ Χολοφσίνερ του «Can you ever forgive me?»), στο οποίο θα συνεργαστούν για πρώτη φορά μετά το οσκαρικό «Good Will Hunting».

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο «The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France», διαδραματίζεται στα μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου και αφορά στην ιστορία δύο καλών -κάποτε- φίλων,με τον πρώτο να επιστρέφει από τον πόλεμο και να κατηγορεί τον δεύτερο ότι βίασε την σύζυγό του. Επειδή κανένας (στην εποχή της μεσαιωνικής Γαλλίας) δεν πιστεύει την γυναίκα, ο παθών ζητά από τον Βασιλιά να παρέμβει, ο οποίος αποφασίζει να λύσουν τις διαφορές τους σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου. Αν χάσει, η γυναίκα του θα καεί ζωντανή ως τιμωρία για ψευδή κατηγορία.

Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Σκοτ, ήταν το παρόμοιας θεματικής «The duellists», 42 χρόνια πριν…

Update 3/3/20: Στο καστ προστέθηκαν ο Άνταμ Ντράιβερ και η Τζόντι Κόμερ από το "Killing Eve", ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες έχει οριστεί στις 8 Ιανουαρίου 2021, αυτές είναι οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα.

Update: Και αυτό είναι ένα επικό τρέιλερ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από ότι περιμέναμε από τον Ρίντλεί Σκοτ και σίγουρα δείχνει ότι άξιζε η αναμονή και οι καθυστερήσει τόσων μηνών. Να σημειωθεί ότι ο υπογράφων δεν κρατιέτας για μάχες με ιππότες και σπαθιά, οπότε καταλαβαίνετε... 

Το The Last Duel αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 14 Οκτωβρίου από την Feelgood

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos