Ο Ράιαν Κούγκλερ συνελήφθη από λάθος για ληστεία τράπεζας

Published: 10 Mar 2022, 18:11
Συντάκτης:

Το παρακάτω περιστατικό ίσως να είναι αστείο, ίσως και όχι.

Ο Ράιαν Κούγκλερ βρίσκεται στην Ατλάντα γυρίζοντας την συνέχεια του «Μαύρου Πάνθηρα» και χρειάστηκε κάποια χρήματα cash o άνθρωπος.

O 35χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης μπήκε σε υποκατάστημα της Τραπέζας της Αμερικής φορώντας μαύρα γυαλιά, καπέλο, μάσκα covid, άφησε ένα χαρτί στην υπάλληλο που έλεγε ότι «θα ήθελα να κάνω μια ανάληψη 12.000 δολαρίων από τον λογαριασμό μου. Παρακαλώ μετρήστε τα χρήματα αλλού, θα ήθελα διακριτικότητα».

Η υπάλληλος μάλλον είχε δει πολλές heist ταινίες, ίσως να είναι και μια τζούρα ρατσίστρια, μπερδεύτηκε, αγχώθηκε (ήταν και έγκυος), νόμισε ότι γίνεται ληστεία, πάτησε συναγερμό και στη συνέχεια… ξεφτιλίστηκε.

Η αστυνομία της Ατλάντα ήρθε, φόρεσε χειροπέδες στον Κούγκλερ, αλλά και δύο φίλους του (επίσης μαύρους) που τον περίμεναν έξω από την τράπεζα, όταν κάποια στιγμή τους έδειξαν ταυτότητες, η παρεξήγηση λύθηκε, αφέθηκαν ελεύθεροι και η τράπεζα άρχισε τις ανακοινώσεις τύπου «Λυπούμαστε βαθύτατα. Δεν έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και ζητάμε συγνώμη από τον κ. Κούγκλερ».

Και κάπως έτσι, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε μία από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών, βρέθηκε ύποπτος και συνελήφθη για ληστεία 12.000 δολλαρίων σε τράπεζα…

Τώρα, αν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στην περίπτωση που ήταν λευκός, τι να σας πούμε η ταμίας πάντως ήταν επίσης μαύρη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos