O Ντέιβιντ Φίντσερ ετοιμάζει prequel για την Chinatown

Published: 19 Nov 2019, 12:47
Συντάκτης:

O Nτέιβιντ Φίντσερ συνεχίζει την συνεργασία του με το Netflix και αυτή την φορά εκπλήσσει: Ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά που θα αποτελέσει prequel στο Chinatown του Ρομάν Πολάνσκι, την οποία μάλιστα θα δουλέψει μαζί με τον σεναριογράφο της πρωτότυπης ταινία (και του sequel Τwo Jakes) Ρόμπερτ Τάουν.

<a href="/en/nea/o-nteivint-fintser-diaskeyazei-alfrent-hitskok/69715">Ο Ντέιβιντ Φίντσερ διασκευάζει Άλφρεντ Χίτσκοκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ντέιβιντ Φίντσερ διασκευάζει Άλφρεντ Χίτσκοκ

Η σειρά θα εξιστορεί το παρελθόν του ιδιωτικού ντετέκτιβ Jake Gittes (που ερμήνευσε ο Τζακ Νίκολσον) και το πιο πιθανό είναι ο Φίντσερ εκτός από την παραγωγή της σειράς να σκηνοθετήσει και 1-2 επεισόδια, όπως έκανε με το Mindhunter.

Πολύ βαριά η κληρονομιά της αρχικής εκπληκτικής ταινίας, αν και ο Φίντσερ αποτελεί εγγύηση, πάντως αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα υποδυθεί τον ρόλο του Τζακ Νίκολσον (έστω και σε μικρότερη ηλικία).

Το μυθικό φιλμ του 1974 ήταν υποψήφιο για 11 Όσκαρ και κέρδισε αυτό του καλύτερου σεναρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Φίντσερ συνεργάστηκε ξανά με το Netflix για το House Of Cards, ενώ για το ίδιο δίκτυο θα σκηνοθετήσει την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία μετά το 2014 και το Gone Girl, η οποία είναι αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos