O Μάρτιν Σκορσέζε ξανασκηνοθετεί τον Μπομπ Ντίλαν

Published: 10 Jan 2019, 21:28
Συντάκτης:

Το Netflix έκανε γνωστό πως το ντοκιμαντέρ με τίτλο "’Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese" έρχεται μέσα στη χρονιά στις οθόνες μας. Δεν έκανε γνωστή την παραμικρή άλλη λεπτομέρεια, ίσως επειδή κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι θα δούμε.
Το νέο ντοκιμαντέρ "ενώνει" ξανά τον Σκορσέζε με τον Ντίλαν, μετά το εξαιρετικό "No Direction Home" του 2005. Αυτή τη φορά, ο φακός του μεγάλου δημιουργού, ακολουθεί την περίφημη περιοδεία του 1975 με τίτλο Rolling Thunder. "Λίγο ντοκιμαντέρ, λίγο συναυλία, λίγο ένα πυρετώδης όνειρο" είναι μια σύντομη περιγραφή...


Η βασική λεπτομέρεια είναι αν ο ίδιος ο Ντίλαν στάθηκε μπροστά στην κάμερα να μιλήσει, κάτι που σπάνια κάνει. Και ακόμα, ποιοί από τους δεκάδες καλεσμένους της περιοδείας, θα μιλήσουν στο παρών, διηγώντας το παρελθόν.
Να θυμίσουμε μερικές, τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί πέρασαν από την περιοδεία-καραβάνι. Joan Baez, Sam Shepard, Joni Mitchell, Ringo Starr, Patti Smith, Bette Midler, Kinky Friedman, Dennis Hopper, Roger McGuinn, T Bone Burnett, Ramblin’ Jack Elliott, Ronee Blakley, Mick Ronson, Scarlet Rivera, Allen Ginsberg.
Eν αναμονή νέων λεπτομερειών.

Update 26/4/19: Θα στριμάρει στο Netflix από τις 12 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε και στο ελληνικό.

Update 3/6/19: Το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ και είναι φυσικά πολύ ενδιαφέρον: 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Jan 2019, 21:28
Ενημέρωση: 4 Jun 2019, 11:48
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos