Ο Κλάιβ Όουεν θα υποδυθεί τον Μπιλ Κλίντον

Published: 17 Nov 2019, 15:49

Tο American Crime Story επιστρέφει στις μικρές οθόνες και μετά την δολοφονία του Versace, θα ασχοληθεί με τον Bill Clinton.

Συγκεκριμένα στη τρίτη σεζόν της σειράς, ο Clive Owen θα υποδυθεί τον πρώην Αμερικάνο Πρόεδρο και το περιβόητο σεξουαλικό σκάνδαλο που είχε προκύψει με την Monika Lewinski, την οποία θα υποδυθεί η Beanie Feldstein (Booksmart).

Εκτός από τους προαναφερθέντες θα δούμε και τους Sarah Paulson ως το άτομο-κλειδί που πήρε το μέρος της Lewinsky, ενώ η Annaleigh Ashford (Masters of Sex) σε αυτόν της Paula Jones, που έκανε μήνυση στον Clinton.

H νέα σεζόν Impeachment: American Crime Story είναι βασισμένη στο best seller του 1999 που έγραψε ο Jeffrey Toobin με τίτλο A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President.

Update: Μετά από τις αναμενόμενες καθυστρήσεις λόγω της πανδημίας (κάτι που συνέβη για όλες σχεδόν τις ταινίες και τις σειρές παγκοσμίως), το American Crime Story Impeachment έχει επίσημο τρέιλερ. H πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου 2021. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos