Ο Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος να σώσει τον Πράσινο Πλανήτη

Published: 19 Feb 2024, 16:05
Συντάκτης:

O Γιώργος Λάνθιμος συνεχίζει ακάθεκτος να ετοιμάζει πρότζεκτ σε ρυθμό που δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα.

<a href="/en/multimedia-video-clip/kinds-kindness-lets-dance/69741">"Kinds of kindness": Let's Dance! </a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Kinds of kindness": Let's Dance!

Μετά το οσκαρικό «Poor Things», δουλεύει το «Kinds of Kindness» (για το οποίο σας έχουμε γράψει πολλά περισσότερα εδώ) το οποίο βρίσκεται σε post production, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει προσωρινά εκεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικό του Variety, ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει ήδη κλείσει και την μεθεπόμενη ταινία του, καθώς ετοιμάζεται να γυρίσει το ριμέικ της cult επιτυχίας του 2003 σε σκηνοθεσία του Τζανγκ Τζουν Γουάν «Save the Green Planet», μια μαύρη κωμωδία που αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού που απαγάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία που πιστεύει ότι είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής.

Αρχικά, το αγγλόφωνο ριμέικ θα σκηνοθετούσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης του πρωτότυπου φιλμ, αλλά τελικά ο Λάνθιμος θα συνεργαστεί με την εταιρία παραγωγής του Άρι Αστερ, εξέλιξη που μας ιντριγκάρει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με την σύνοψη του αρχικού φιλμ: "Η μοίρα της ανθρώπινης φυλής εξαρτάται από έναν πικραμένο, παρανοϊκό και εκκεντρικό μελισσοκόμο που, με τη βοήθεια της σχοινοβάτιδας φίλης του, απαγάγει έναν ισχυρό και επιτυχημένο επιχειρηματία, για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ένας εξωγήινος από τον πλανήτη Ανδρομέδα, ένας από τους πολλούς που κρύβονται ανάμεσά μας και σχεδιάζουν να καταστρέψουν τη Γη σε λίγες μέρες. Αποφασίζει (με ιδιαίτερη ευχαρίστηση) να τον βασανίσει προσπαθώντας να τον πείσει να επικοινωνήσει με τον «Βασιλικό Πρίγκιπα» και να ακυρώσει τον Αρμαγεδδώνα. Τον θύμα αναγνωρίζει τον θύτη σαν έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο του οποίου η μητέρα σε κώμα πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια, οπότε ίσως το κίνητρο τελικά να είναι προσωπικό..."

Αν θα παίξει η Έμα Στόουν δε γνωρίζουμε, αν και πρόσφατα σε κοινή του συνέντευξη δήλωσαν ότι ετοιμάζουν κάτι νέο μαζί...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos