Ο Borat επιστρέφει. Very Nice!

Published: 9 Sep 2020, 11:46
Συντάκτης:

Όλο και κάτι είχαμε υποπτευθεί, όταν 2 μήνες πριν, ο Σάσα Μπάρον Κοέν γλέντησε κανονικά κάτι αμερικανάκια βλαχαδερά rednecks φασιστόμουτρα.

Δεν περιμέναμε όμως το Borat 2 και έχουμε χαρεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Ο 49χρονος αγαπημένος Βρετανός κωμικός αφήνει πίσω του το «σοβαρό» διάλειμμα (The spy, Les miserables και το επερχόμενο Τhe trial of the Chicago 7) και επιστρέφει στον δρόμο τον «σωστό», μιας και την καριέρα του την έχει χτίσει πάνω σε ατελείωτα τρολαρίσματα: από τον Borat και τον Bruno, μέχρι το The Dictator και το Who Is America?. Σε όλα υπήρξε απολαυστικός.

High Five!

Ο δεύτερος Borat λοιπόν έχει ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα, με τον ίδιο τον Σάσα Μπάρον Κοέν στον κεντρικό ρόλο (προφανώς), γεγονός που εξηγεί και ορισμένα viral πρόσφατα βιντεάκια που θα δείτε στο τέλος του κειμένου.

Kαι όχι μόνο αυτό, αλλά το έχει ήδη δείξει σε ιδιωτικές προβολές σε στελέχη αγοράς και διανομής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιδέα του σίκουελ θέλει τον Borat, μετά την επιτυχία της ταινίας το 2006, να θεωρεί ότι είναι τεράστιος σταρ και να κυκλοφορεί «undercover», με σκοπό να πάρει συνεντεύξεις από διάφορους γνωστούς αλλά και απλούς ανθρώπους. Κάτι σαν «ο Κοέν παίζει τον Borat που παίζει τον Κοέν».

Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως ποιος σκηνοθέτησε, ποιο στούντιο παραγωγής ασχολήθηκε και που και πότε θα διανεμηθεί η ταινία, στις αίθουσες ή σε streaming πλατφόρμα.

Άντε, προχώρα το!

Update 29/9/20: Το... πόνημα θα αποκαλείται Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan και θα στριμάρει στο Amazon, στις 3 Νοεμβρίου, την ημέρα των αμερικανικών εκλογών. Και όχι, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Πρώτο teaser, φυσικά γαμάτο: 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos