Ο Άλεξ Γκάρλαντ στην μικρή οθόνη

Published: 5 Aug 2018, 17:58
Συντάκτης:

Το νέο του sci-fi δημιούργημα ετοιμάζει ο Alex Garland, ο οποίος κάνει το άλμα στη μικρή οθόνη, ύστερα από ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη με το Οσκαρικό Ex Machina και το Annihilation στην πλατφόρμα του Netflix.

<a href="/en/nea/devs-season-1-ypnotistiko-sci-fi-diamanti/62602">"Devs" season 1: Υπνωτιστικό sci-fi διαμάντι</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Devs" season 1: Υπνωτιστικό sci-fi διαμάντι

Όπως σας έχουμε γράψει πριν αρκετούς μήνες, η σειρά επιστημονική φαντασίας με τίτλο Devs θα προβληθεί στο FX που παράγγειλε τα οκτώ επεισόδια της, τα οποία θα σκηνοθετηθούν εξ'ολοκλήρου από τον Garland.

Η πλοκή της σειράς ξετυλίγεται όταν μια νεαρή μηχανικός υπολογιστών διερευνά το μυστικό τμήμα ανάπτυξης του εργοδότη της, μιας εταιρίας που ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής και εδρεύει στο San Francisco, η οποία πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του αγοριού της.

Την νεαρή μηχανικό θα υποδύεται η Sonoya Mizuno, που είχε ρόλους τόσο στο Ex Machina όσο και στο Annihilation του Garland, ενώ τον διευθυντή ο Nick Offerman (Parks and Recreation. Το Devs αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

Update 6/10/19: Πρώτο teaser που παραθέτει μια πρώτη ματιά στους δύο κεντρικούς χαρακτήρες. Περισσότερα σαφώς προσεχώς.

Update 10/1/20: Πρώτο τρέιλερ, με έντονο μυστήριο και την χαρακτηριστική χρωματική παλέτα του X-Machina, παρούσα. Έρχεται τον Μάρτιο και ανυπομονούμε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos