Ο Άλεξ Γκάρλαντ στην μικρή οθόνη

Published: 5 Aug 2018, 17:58
Συντάκτης:

Το νέο του sci-fi δημιούργημα ετοιμάζει ο Alex Garland, ο οποίος κάνει το άλμα στη μικρή οθόνη, ύστερα από ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη με το Οσκαρικό Ex Machina και το Annihilation στην πλατφόρμα του Netflix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σας έχουμε γράψει πριν αρκετούς μήνες, η σειρά επιστημονική φαντασίας με τίτλο Devs θα προβληθεί στο FX που παράγγειλε τα οκτώ επεισόδια της, τα οποία θα σκηνοθετηθούν εξ'ολοκλήρου από τον Garland.

Η πλοκή της σειράς ξετυλίγεται όταν μια νεαρή μηχανικός υπολογιστών διερευνά το μυστικό τμήμα ανάπτυξης του εργοδότη της, μιας εταιρίας που ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής και εδρεύει στο San Francisco, η οποία πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του αγοριού της.

Την νεαρή μηχανικό θα υποδύεται η Sonoya Mizuno, που είχε ρόλους τόσο στο Ex Machina όσο και στο Annihilation του Garland, ενώ τον διευθυντή ο Nick Offerman (Parks and Recreation. Το Devs αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

Update 6/10/19: Πρώτο teaser που παραθέτει μια πρώτη ματιά στους δύο κεντρικούς χαρακτήρες. Περισσότερα σαφώς προσεχώς.

Update 10/1/20: Πρώτο τρέιλερ, με έντονο μυστήριο και την χαρακτηριστική χρωματική παλέτα του X-Machina, παρούσα. Έρχεται τον Μάρτιο και ανυπομονούμε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο