Μαζεύουν υπογραφές για να κατέβει κωμωδία του Netflix

Μαζεύουν υπογραφές για να κατέβει κωμωδία του Netflix
Published: 15 Dec 2019, 12:09
Συντάκτης:

Tραβηγμένο και βλάσφημο ή απλά ξεκαρδιστικό;

ΣΧΕΤΙΚΑ"Unsolved mysteries" season 1: Ιστορίες χωρίς τέλος

Μια νέα κωμωδία στο Netflix, με κεντρικό ήρωα τον Ιησού Χριστό, έχει προκαλέσει αντιδράσεις πιστών θεατών στη Βραζιλία που ζητούν να αποσυρθεί από την πλατφόρμα.

Η ταινία The First Temptation of Christ (διάρκειας μόλις 47 λεπτών) δημιουργήθηκε από μια ομάδα Πορτογάλων κωμικών με εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube και ξεκίνησε να στριμάρει στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την σύνοψη: «Ο Ιησούς φέρνει έναν καλεσμένο έκπληξη για να γνωρίσει στην οικογένειά του».

Στη Βραζιλία σχεδόν 2 εκατομμύρια άτομα έχουν υπογράψει μια ηλεκτρονική καμπάνια ζητώντας την απόσυρση του φιλμ από την συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς υπαινίσσεται ότι ο Χριστός ήταν ομοφυλόφυλος. Ο γιος του Βραζιλιάνου προέδρου Ζαϊχ Μπολσονάρου, Εντουάρντο, σχολίασε. «Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασης, αλλά αξίζει αυτό την επίθεση στα "πιστεύω" του 86% του πληθυσμού;»      

Ακολουθεί το τρέιλερ, όσοι και όσες είστε συνδρομητές του Netflix, μπορείτε να την δείτε ολόκληρη και να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Update 26/12/19: Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας παραγωγής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε, καθώς κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο. 

 

Published: 15 Dec 2019, 12:09
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο