Και ο Ντόναλντ Γκλόβερ αποκλειστικά στο Amazon Prime

Published: 18 Feb 2021, 18:03
Συντάκτης:

Το Amazon Prime προχώρησε σε μια τρίτη σπουδαία συμφωνία με αποκλειστικόητα δημιουργίας για τον streaming Πάροχο, έπειτα από την Φίμπι Ουόλερ Μπρίτζ και τον Στιβ ΜακΚουίν.

<a href="/en/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Ο Ντόναλντ Γκλόβερ έσπασε την συμφωνία του με το FX -που φιλοξένησε το Atlnata- και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Amazon Prime, κάτι που σημαίνει ότι η πρόσφατη συνεργασία τους για το remake του Mr. & Mrs. Smith (με συμπρωταγωνίστρια την Φίμπι Ουόλερ Μπριτζ), θα έχει και συνέχεια.

Ο 37χρονος δημιουργός συμφώνησε έναντι 8ψήφιου ποστού για αποκλειστικό περιεχόμενο δικής του σκηνοθεσίας και συγγραφής, ενώ θα συνεργαστεί και ως εκτελεστικός παραγωγός σε μελλοντικά πρότζεκτ του Amazon Prime.

Φήμες θέλουν την πρώτ τους συνεργασία να αφορά στο «Hive», μια τηλεοπτική σειρά που θα γράψει η Τζανίν Νάμπερς (Watchmen) και θα περιγράφει την ζωή μιας διάσημης τραγουδίστριας που θα θυμίζει πολύ την Μπιγιονσέ. Γκλόβερ και Amazon συνεργάστηκαν ξανά πριν μερικά χρόνια και το "Guava Island", στο οποίο συμπρωταγωνίστηκε με την Rihanna.

Η παραπάνω συμφωνία δεν θα επηρεάσει το «Atlanta», το οποίο έχει ήδη ανανεωθεί για 3η και 4η σεζόν που θα ξεκινήσουν παραγωγή τον Μάρτιο και θα γυριστούν back to back.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos