Νέα μεταγραφή για την Amazon: Στιβ ΜακΚουίν

Δημοσίευση: 16 Ιαν. 2020, 20:42
Συντάκτης:

Σε αποκλειστικό συμβόλαιο προχώρησαν η Amazon με τον σκηνοθέτη του “12 Years a Slave”, Στιβ ΜακKουίν, για την σειρά επιστημονικής φαντασίας  “Last Days” η οποία θα προστεθεί στο μέλλον στο περιεχόμενο της πλατφόρμας.

<a href="/multimedia-trailer/tomorrow-war-o-kris-prat-tha-sosei-tin-gi/64546">"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη

Η υπόθεση θα αφορά ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο των μεγάλων κυβερνήσεων του κόσμου για την επιλεκτικό εποικισμό του Άρη καθώς η Γη γίνεται αφιλόξενη και η Τεχνητή Νοημοσύνη ξεκινά την κυριαρχία της. Η πλοκή θα ακολουθεί το ταξίδι μιας γυναίκας που προσπαθεί να μάθει την αλήθεια με κίνδυνο να χάσει όλα όσα ήδη γνωρίζει.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την καινούργια συνεργασία με την Amazon. Το γεγονός ότι θα έχω έναν συνεργάτη ο οποίος θα μπορεί να υποστηρίξει και να διευκολύνει καταστάσεις σε ρίσκα και αλλαγές είναι παραπάνω από συναρπαστικό» δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης αναφορικά με την σύμπραξη.

Από την άλλη μεριά, η επικεφαλής των στούντιο της Amazon εξύμνησε τον ΜακKουίν λέγοντας ότι «το ταλέντο αυτού του ανθρώπου μοιάζει ατελείωτο με την μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί ιστορίες που προκαλούν, διδάσκουν αλλά και ψυχαγωγούν. Με το “Last Days” να είναι ήδη σε παραγωγή ανυπομονούμε να μάθουμε τι άλλο θα ετοιμάσει για τους συνδρομητές μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα μέσα στον χρόνο, ο Στιβ ΜακKουίν είχε ήδη μία συνεργασία με την Amazon για την δραματική σειρά “Small Axe” η οποία είναι σε συμπαραγωγή με το BBC και φέρνει στην οθόνη την ζωή της Ινδικής Κοινότητας του Δυτικού Λονδίνου. Η σειρά έξι επεισοδίων θα είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime μέσα στο 2020.

Update 22/9/20: Το πρώτο τρέιλερ για την ανθολογία "Small Axe" είναι ήδη online με την πρεμιέρα να αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου. Στο καστ οι Letitia Wright, John Boyega, Malachi Kirby, Shaun Parkes, Rochenda Sandall, Alex Jennings, Jack Lowden., Micheal Ward. 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos