Η Τζένιφερ Χάντσον είναι η Αρίθα Φράνκλιν

Published: 30 Jan 2018, 13:57
Συντάκτης:

Όταν σε επιλέγει η ίδια η Αρίθα Φράνκλιν για να την υποδυθείς στην κινηματογραφική οθόνη, μόνο υπερήφανη μπορείς να αισθάνεσαι. 

H μυθική τραγουδίστρια της σόουλ επέλεξε η ίδια λοιπόν την Τζένιφερ Χάντσον για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο biopic που ετοιμάζεται για την ζωή της. 

Η είδηση ανακοινώθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο δισκογραφικός παραγωγός, Κλάιβ Ντέιβις πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Grammy, ο οποίος παρουσίασε την βραβευμένη με Όσκαρ β' ρόλου (για το "Dreamgirls") ηθοποιό και τραγουδίστρια στους προσκεκλημένους ανακοινώνοντας ότι θα υποδυθεί την Αρίθα Φράνκλιν στη βιογραφική ταινία που θα χρηματοδοτήσει η MGM με παραγωγούς τους Σκοτ Μπερνστάιν (Straight Outta Compton) και Χάρβεϊ Μέισον Τζ. (Dreamgirls).

Update 15/1/19: Η ταινία θα λέγεται -προφανώς- "Respect" και θα σκηνοθετήσει η θεατρική Liesl Tommy σε σενάριο της Callie Khouri, σεναριογράφου στο προ 28ετίας "Thelma & Louise", αλλά και στο τηλεοπτικό "Nashville".

Update 20/12/19: Το πρώτο teaser είναι εδώ, στο φιλμ συμπρωταγωνστούν Φόρεστ Ουίτακερ, Μαίρη Τζέι Μπλάιτζ, Τέιτ Ντόνοβαν, Μάρλον Ουέιανς, ενώ στις αίθουσες αναμένεται στις 14 Αυγούστου 2020.

Update 28/6/20: Respect... για το πρώτο teaser! Στις αίθουσες 15 Iανουαρίου 2021.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos