Η Σόφι Τέρνερ θέλει να γίνει Boy George

Published: 19 Jun 2019, 17:21
Συντάκτης:

Μετά το «Game Of Thrones» και τους «X-Men», η Σόφι Τέρνερ εξετάζει τους επόμενους ρόλους της και έτσι ξαφνικά προέκυψε ως η βασική υποψήφια για να εμρηνεύσει τον Boy George στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Σάσα Γκερβάσι (και σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό)!

Όλα ξεκίνησαν όταν o Βρετανός μουσικός ρωτήθηκε από το περιοδικό Vogue ποιον θεωρεί ιδανικό ηθοποιό για να τον ενσαρκώσει στην ταινία που ανακοινώθηκε πρόσφατα. «Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι αυτή της Σόφι Τέρνερ. Ίσως ο κόσμος θα πει πως δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο μου, επειδή είναι γυναίκα. Όμως όταν ήμουν 17 θα μου άρεσε να είμαι σαν αυτή» δήλωσε.

Όπως φαίνεται η ιδέα άρεσε και στην ίδια την Tέρνερ, η οποία σε μια ανάρτηση της στο Twitter τόνισε πως είναι έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο.

 

 

«Ο Boy George είναι ένας πρωτοπόρος και πραγματικά πρωτότυπος. Στην club σκηνή του Λονδίνου των 80s ήταν αδύνατο να αγνοήσεις τον George και όλοι ήξεραν πως θα γινόταν αστέρας πριν καν ακούσει ο κόσμος μια νότα από τα εμβληματικά τραγούδια των Culture Club. Η ιστορία της ζωής του George είναι εξαιρετικά διασκεδαστική, αλλά επίσης οδυνηρή και εμπνευσμένη», δήλωσε σχετικά ο Γκερβάσι.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos