Η ζωή του Boy George γίνεται ταινία

Δημοσίευση: 2 Ιουνίου 2019, 11:03
Συντάκτης:

H «επιδημία» με τις κινηματογραφικές μεταφορές μουσικών βιογραφιών σε πολύ γνωστούς τραγουστές, συνεχίζει να… εξαπλώνεται.

<a href="/nea/i-viografiki-tainia-gia-tin-madonna-den-tha-ginei/67642">Η βιογραφική ταινία για την Madonna δεν θα γίνει</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ βιογραφική ταινία για την Madonna δεν θα γίνει

Μετά τον Freddie Mercury και τους Queen στο Bohemian Rhapsody, τον Elton John στο Rocketman, αλλά και τα επικείμενα φιλμ που σχεδιάζονται για την Madonna και τον David Bowie, η MGM ετοιμάζει βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή του Boy George, με τον Σάσα Τζερβάσι (Anvil, the story of Anvil, Hitchcock, My dinner with Herve) να γράφει και να σκηνοθετεί.

O frontman των Culture Club θα είναι ένας από τους παραγωγούς, σύμφωνα με το Deadline.

Η ταινία χωρίς τίτλο, προς τον παρόν, θα διερευνά τα παιδικά του χρόνια σε μία οικογένεια της ιρλανδικής εργατικής τάξης, τη διεθνή επιτυχία του με τους Culture Club την περίοδο του new wave, δεκαετία του 1980 και την ανοιχτή στάση του σχετικά με την ταυτότητά του.

Ο Τζερβάσι χαρακτήρισε τον Boy George «πραγματικά πρωτοπόρο και αυθεντικό». Πρόσθεσε ότι «ο Boy George ήταν αδύνατο να αποτύχει και όλοι ήξεραν ότι θα γίνει σταρ πολύ πριν ο κόσμος ακούσει μία νότα των τραγουδιών του Culture Club. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία της ζωής του είναι διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή και συναρπαστική. Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι αυτός που θα τη σκηνοθετήσει για τη μεγάλη οθόνη».

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos