Η ζωή του Boy George γίνεται ταινία

Δημοσίευση: 2 Ιουνίου 2019, 11:03
Συντάκτης:

H «επιδημία» με τις κινηματογραφικές μεταφορές μουσικών βιογραφιών σε πολύ γνωστούς τραγουστές, συνεχίζει να… εξαπλώνεται.

Μετά τον Freddie Mercury και τους Queen στο Bohemian Rhapsody, τον Elton John στο Rocketman, αλλά και τα επικείμενα φιλμ που σχεδιάζονται για την Madonna και τον David Bowie, η MGM ετοιμάζει βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή του Boy George, με τον Σάσα Τζερβάσι (Anvil, the story of Anvil, Hitchcock, My dinner with Herve) να γράφει και να σκηνοθετεί.

O frontman των Culture Club θα είναι ένας από τους παραγωγούς, σύμφωνα με το Deadline.

Η ταινία χωρίς τίτλο, προς τον παρόν, θα διερευνά τα παιδικά του χρόνια σε μία οικογένεια της ιρλανδικής εργατικής τάξης, τη διεθνή επιτυχία του με τους Culture Club την περίοδο του new wave, δεκαετία του 1980 και την ανοιχτή στάση του σχετικά με την ταυτότητά του.

Ο Τζερβάσι χαρακτήρισε τον Boy George «πραγματικά πρωτοπόρο και αυθεντικό». Πρόσθεσε ότι «ο Boy George ήταν αδύνατο να αποτύχει και όλοι ήξεραν ότι θα γίνει σταρ πολύ πριν ο κόσμος ακούσει μία νότα των τραγουδιών του Culture Club. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία της ζωής του είναι διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή και συναρπαστική. Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι αυτός που θα τη σκηνοθετήσει για τη μεγάλη οθόνη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Osmosis" season 1: Black Mirror made in... France

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό το ζήτημα της τεχνολογίας γίνεται το επίκεντρο σε...
8 ώρες

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στις ρίζες

Και έτσι απλά, ξαφνικά και σε ταχύτατους ρυθμούς, η επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ,...
14 ώρες

Δύο ελληνικές ταινίες στο Σαράγιεβο

Άλλες δύο ελληνικές μικρού μήκους ταινίες περνουν τα σύνορα και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους...
15 ώρες