Η "Μυστηριώδης Νήσος" του Τζουντ Λο

Published: 11 Mar 2020, 19:59
Συντάκτης:

Ο Τζουντ Λο συνεργάζεται ξανά με το ΗΒΟ μετά τα απόλυτα επιτυχημένα Τhe Young & The New Pope του Πάολο Σορεντίνο, αυτή την φορά με την μίνι-σειρά  "The Third Day" που φλερτάρει με τον μεταφυσικό τρόμο, θυμίζοντας κάτι από το πρόσφατο "Midsommar".

<a href="/en/home-cinema-streaming/peter-pan-wendy/68167">Peter Pan & Wendy</a>ΣΧΕΤΙΚΑPeter Pan & Wendy

Τα επεισόδια της θα είναι έξι, με τα πρώτα τρία να τιτλοφορούνται ως “Καλοκαίρι” και τα υπόλοιπα ως “Χειμώνας“. Στα πρώτα τρία η ιστορία εστιάζει στον χαρακτήρα του Λο, που επισκέπτεται ένα μυστηριώδες νησί μακριά από τις βρετανικές ακτές και εκεί συναντάει μια ομάδα ανθρώπων που τηρούν τις δικές τους περίεργες παραδόσεις με κάθε κόστος. Στα υπόλοιπα τρία πρωταγωνιστεί η Ναόμι Χάρις στον ρόλο μιας γυναίκας που επισκέπτεται το ίδιο νησί αναζητώντας απαντήσεις.

Στο καστ επίσης οι Έμιλι Ουάτσον, Πάντι Κονσιντάιν, Κάθριν Ουότερστον. Τα επεισόδια σκηνοθετούν οι Μαρκ Μάντεν (Utopia), Φιλίππα Λόουθορπ (The Crown) σε σενάριο του Ντένις Κέλι (Utopia και το κινηματογραφικό Black Sea). Το τρέιλερ είναι τρομερά ατμοσφαιρικό.

Update 7/8/20: To “The Third Day” κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο Vodafone TV, λίγες μόλις ώρες μετά την Αμερική, με νέο επεισόδιο κάθε Τρίτη.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos