Η Χάρις Αλεξίου στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Published: 22 Apr 2021, 01:59

Πρωταγωνίστρια στην νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πρόκειται να είναι η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όπως φαίνεται θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στον χώρο της υποκριτικής στην μικρή οθόνη. 

Πάνω από μια δεκαετία μετά το «4» στο Mega, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός θα κάνει «μια ακραία ερωτική ιστορία σε ένα νησί, στα χρόνια του lockdown»

Η σειρά θα αποτελείται από 9 επεισόδια, ο τίτλος δεν έχει αποφασιστεί, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στους Παξούς, ενώ για το καστ έχουν επίσης ανακοινωθεί οι Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Κλέλια Ανδριωλάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος.

Η Χάρις Αλεξίου (η οποία ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την απόφασή της να αφήσει πίσω της το τραγούδι) στο παρελθόν έκανε απόπειρες υποκριτικής στο θεατρικό σανίδι με την «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο». Τη σεζόν 2017-8 εμφανιζόταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Οπερέτα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, στο Εθνικό Θέατρο.

Η σειρά αρχικά επρόκειτο να δημουργηθεί για τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, "Νext", τελικά όμως ο Παπακαλιάτης τα βρήκε με το Mega.

Update: Ποσό ρεκόρ για κάθε επεισόδιο θα κοστίζει η σειρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Real, θα φτάνει τα 300.000 ευρώ. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, μέχρι τώρα το πλέον ακριβοπληρωμένο σίριαλ εθεωρείτο «Το Νησί». H σειρά θα επιχειρήσει να ενταχθεί στο επενδυτικό σχέδιο του ΕΚΟΜΕ, με σκοπό να λάβει κρατική επιδότηση ύψους 40%. Αναμένεται άνοιξη 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos