H Ρέμπελ Ουίλσον απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Published: 14 Nov 2022, 17:05
Συντάκτης:

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον (Pitch Perfect) εξέπληξε πριν από μερικές μέρες τους ακόλουθούς της στο Instagram με ένα πολύ ευχάριστο νέο. Συγκεκριμένα, έγραψε τα παρακάτω:

«Είμαι κάτι παραπάνω από περήφανη που είμαι σε θέση να ανακοινώσω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, της Ρόις Λίλιαν, η οποία ήρθε στον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα μέσω παρένθετης μητέρας. Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη μου γι’ αυτήν, είναι ένα όμορφο θαύμα».

Η ανακοίνωση συνοδευόταν από μία γλυκιά φωτογραφία του βρέφους, ενώ η Γουίλσον δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει την παρένθετη μητέρα που της χάρισε, σύμφωνα με τα λόγια της, το δώρο της μητρότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Γουίλσον είχε αναφερθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά στην εμπειρία της με τη γονιμότητα. Ένας γιατρός της είχε πει, πίσω στο 2019, ότι πρέπει να χάσει βάρος, ώστε να έχει υψηλότερες πιθανότητες για επιτυχημένη συλλογή και κατάψυξη των ωαρίων της. Αυτή η συμβουλή του γιατρού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ίδια πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, την οδήγησαν στο να βάλει την υγεία της σε προτεραιότητα μέσα στο 2020, καθώς ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. Είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ήταν σαν μην σκεφτόταν σχεδόν καθόλου τις δικές της ανάγκες, αλλά αυτές ενός μελλοντικού παιδιού. Αυτή ήταν η έμπνευσή της για να αποκτήσει έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Η ηθοποιός έκλεισε το μήνυμά της στο Instagram λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να δώσω στη μικρή Ρόισι όλη την αγάπη που μπορεί να φανταστεί κανείς. Μαθαίνω γρήγορα… Δίνω μεγάλο σεβασμό σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω! Είμαι περήφανη που μπήκα στο κλαμπ σας.»

Πρώτη δημοσίευση: 14 Nov 2022, 17:05
Ενημέρωση: 14 Nov 2022, 17:05
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos