H προβολή του "Rise" στο γήπεδο που ξεκίνησαν όλα...

Published: 29 Jun 2022, 18:02
Συντάκτης:

Το «Rise» έκανε την ελληνική του πρεμιέρα σε μια ξεχωριστή βραδιά με εκπλήξεις, που διοργάνωσε η Disney Plus Ελλάδας. Το event  φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για τον Greek Freak.

<a href="/en/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Και οι επίσημοι καλεσμένοι ήταν φυσικά πολλοί.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, όπου έχει γυριστεί και η ταινία, ήταν ο executive producer της ταινίας Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα «Βέρα» Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του Θανάσης Αντετοκούνμπο και Άλεξ Αντετοκούνμπο, μαζί με τα μέλη του καστ της ταινίας, Uche Agada (Γιάννης) και Ral Agada (Θανάσης) και τον παραγωγό Bernie Goldmann. Στην εκδήλωση, πριν από την προβολή της ταινίας, πραγματοποιήθηκε ένα μουσικό show από τον Φράνσις Ofili Αντεντοκούνμπο, ο οποίος τραγούδησε ζωντανά δύο τραγούδια για την ταινία. Την προβολή επίσης παρακολούθησαν μέλη της ομάδας των Milwaukee Bucks μεταξύ των οποίων οι παίκτες Πατ Κόνατον, Τζεβόν

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχει προηγούμενο. Μπορεί πλέον να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες του μπάσκετ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, αλλά μέχρι να φτάσει εκεί, η οικογένεια Αντετοκούνμπο πέρασε πολλά, αλλά έμεινε ενωμένη και τα κατάφερε.

Βίωσαν την προσφυγιά και την πολύ δύσκολη πλευρά της ζωής, πουλούσαν μικροπράγματα για να ζήσουν, έχοντας τον φόβο της απέλασης κάθε φορά που κυκλοφορούσαν στον δρόμο. Πάντα όμως είχαν ο ένας τον άλλο. Ήταν μια δεμένη οικογένεια. «Όταν σκοράρει ένας, τότε σκοράρει όλη η οικογένεια».

Το σχόλιο του Γιάννη για την ταινία: «Από τη Disney μου πρότειναν να κάνουμε μια συνάντηση για να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε μια ταινία και τους είπα "εννοείται". Μου είπαν ότι θα είναι ταινία σχετικά με τη ζωή μας και τις θυσίες που έκαναν οι γονείς για να γίνουμε εγώ και τα αδέρφια μου οι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Είναι μια ταινία για το πως μας μεγαλώσαν, πως βρέθηκαν στην Ελλάδα, τι περάσανε για να μεγαλώσουμε εμείς, να πάρουμε την ελληνική παιδεία και να γίνουμε draft, να παίξουμε στο ΝΒΑ. Η ιδέα μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε».

H ;άποψη του MOVE IT για το Rise. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos