ΣΕΙΡΕΣ

"Fubar" season 1: Ο Άρνι δοκιμάζει TV. Kαι καλά κάνει

Published: 7 Jun 2023, 15:35
Συντάκτης:

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποφάσισε να κάνει τηλεόραση για πρώτη φορά στην καριέρα του και μπορεί το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα να μην αποτελεί μια από τις ναυαρχίδες στο προσωπικό του hall of fame, αλλά δεν αποτελεί και κανενός είδους «προσβολή» για τον σούπερ σταρ των ταινιών δράσης και του box-office. Βλέπεται ευχάριστα, είναι σαφώς πάνω από τον μέσο όρο της νετφλιξικής «βιντεοκασέτας» και πολύ πιθανό να ανανεωθεί και για 2η σεζόν.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Ο Σβαρτσενέγκερ υποδύεται τον Λουκ Μπρούνερ, έναν πράκτορα της CIA που είναι στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης. Όταν ενημερώνεται για ένα άλλο περιστατικό, όπου ένας πράκτορας στη Γουιάνα είναι σε κίνδυνο, αναλαμβάνει να τον σώσει. Ανακαλύπτει όμως ότι η μυστική πράκτορας Ντάνι είναι η κόρη του Έμμα. Πατέρας και η κόρη ανακαλύπτουν ότι οι ζωές τους ήταν ένα τεράστιο ψέμα.

Αρκετό «True Lies» θυμίζει εδώ η φάση, αλλά μόνο ως κόνσεπτ.

Η κατάσταση είναι εντελώς τηλεοπτική σαν δράση, μη φανταστείτε τα action μεγαλεία που έχετε συνηθίσει από τις ταινίες του, όμως έχει καλό ρυθμό, άφθονο σαρκασμό και διάθεση για αυτοπαρωδία, αλλά και αρκετές αναφορές σε παλαιότερες ταινίες-τοτέμ από τον Άρνι που έχει δείξει ότι δεν στερείται κωμικού timing και ενδεχομένως που τώρα και λόγω ηλικίας να μην μπορεί να υποστηρίξει στο 100% τις σκηνές δράσης, το έχει αναπτύξει σε βαθμό που λειτουργεί συμπληρωματικά και φυσικά το εκτόπισμά του είναι ακόμη αδιαπραγμάτευτο.

Συνολικά η σειρά διέπεται από ευπρόσδεκτο χιούμορ, έστω και αν συνολικά οι σεναριακές μπασογραμμές δεν αντηχούν πάντα σωστά, οι ερμηνείες της Μόνικα Μπάρμπαρο και της stand-up comedian Φόρτσουν Φάιμστερ ξεχωρίζουν επίσης και δίνουν τον τόνο που χρειάζεται, συνολικά όλοι οι ρόλοι έχουν τις στιγμές τους.

Επαναλαμβάνω, πρόκειται για μια θετική προσπάθειά στο σύνολό της, γνωρίζεις πριν την δεις ότι δεν θα σου αλλάξει την ζωή, θα σου κρατήσει τίμια και ευχάριστη παρέα όμως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos