Το Filmschool παρουσιάζει τις μικρού μήκους των σπουδαστών του

Published: 18 Oct 2023, 14:04
Συντάκτης:

To FILMSCHOOL.GR και η ART RENEGADE παρουσιάζουν στο BOOZE COOPERATIVA ένα σεμινάριο Σκηνοθεσίας-μύηση στην τέχνη του Κινηματογράφου, το οποίο ξεκινά 4 Νοεμβρίου. 

<a href="/en/nea/filmschool-sas-mathainei-skinothesia-kinimatografoy/68562">Το Filmschool σας μαθαίνει σκηνοθεσία κινηματογράφου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Filmschool σας μαθαίνει σκηνοθεσία κινηματογράφου

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όποιον θέλει να εντρυφήσει στη σκηνοθεσία του Κινηματογράφου, πρώτα σε θεωρητικό επίπεδο όσον αφορά στην αποδόμηση και κατανόηση της γλώσσας του Κινηματογράφου και ύστερα σε πρακτικό επίπεδο, με τον κάθε μαθητή να σκηνοθετεί μια μικρού μήκους ταινία και τρία κινηματογραφικά πρότζεκτ κατά την διάρκεια του έτους. Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους κινηματογραφικών σχολών, σε ανθρώπους που ήδη εργάζονται στη βιομηχανία επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, σε ηθοποιούς που τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν τη σκηνοθετική τους αντίληψη, αλλά και σε όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία πάνω στην κινηματογράφηση, καθώς η προσέγγιση και τα μαθήματα ξεκινούν με τις βασικές αρχές της σκηνοθεσίας. Ο κάθε σπουδαστής θα σκηνοθετήσει μια μικρού μήκους ταινία και τρία κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Περισσότερα για το πως θα καταφέρετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από σπουδαίους καθηγητές, μπορείτε να μάθετε εδώ. 

Το πρόγραμμα του για το ερχόμενο έτος μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα https://filmschool.gr/programma-seminariou/

Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά παραδείγματα από ταινίες μικρού μήκους σπουδαστών, προηγούμενων ετών του FilmSchool, οι οποίες έχουν συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό: 




tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos