Ετοιμάζουν remake στη "Νύχτα του Κυνηγού". Δεν χρειαζόταν.

Published: 8 Apr 2020, 12:36
Συντάκτης:

Σιγά μην τους ξέφευγε.

Η Universal ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει ένα remake στο κλασσικό πλέον, "Η νύχτα του κυνηγού"/1955, το ντεμπούτο πίσω από τια κάμερες (και την μόνη ταινία που σκηνοθέτησε στην καριέρα του) του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Τσαρλς Λόουτον, με τον Ρόμπερτ Μίτσαμ στην αξέχαστη ερμηνεία του ψυχοπαθή κληρικού που παντρεύεται γυναίκες και τις δολοφονεί για τα χρήματά τους. Μια ταινία που απέκτησε τεράστιο καλλιτεχνικό και καλτ στάτους τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον, με τους κριτικούς να παραληρούν. Θεωρείται εύλογα, μία από τις καλύτερες ταινίες που σκηνοθέτησε ποτέ κάποιος ηθοποιός, ένα από τα κορυφαία πρώτα φιλμ κάποιου δημιουργού, αλλά και μία από τις πιο σημαντικές ταινίες του είδους όλων των εποχών. 

Που πας λοιπόν να μπλέξεις με ένα τέτοιο θηρίο;

Το αυτί της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής δεν δείχνει να ιδρώνει, καθώς όπως το επιοκοινώνησαν αρχικά "η ιστορία θα μεταφερθεί στο σήμερα και θα ειπωθεί με μια πιο σύγχρονη ματιά". Το διαφαινόμενο ναυάγιο έχει επωμιστεί να τρέξει ο συγγραφέας του "Operation Finale" (και προσεχώς του "Battle of Britain" του Ρίντλεϊ Σκοτ), Ματ Όρτον, παραμένει άγνωστο αν θα το σκηνοθετήσει επίσης. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Πίτερ Γκέδερς (Lay the favourite) και Έιμι Πασκάλ (“Little Women”, “Spider-Man: Far from Home”, “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, “The Post”). 

Aναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και ειδικά τα ονόματα του σκηνοθέτη αλλά και κυρίως του πρωταγωνιστή, αν και οι προσδοκίες είναι τρομακτικά χαμηλές. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos