Έρχεται νέος Jason Bourne

Published: 21 Nov 2023, 04:08
Συντάκτης:

Όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε και 6η ταινία με ήρωα τον Jason Bourne. 

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-2024-kilian-merfi-kathikon-tis-tehnis-na-prokalei/69432">Berlinale 2024 - Κίλιαν Μέρφι: "Kαθήκον της τέχνης, να προκαλεί"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2024 - Κίλιαν Μέρφι: "Kαθήκον της τέχνης, να προκαλεί"

Το στούντιο της Universal αποφάσισε να επεκτείνει περισσότερο ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά franchise δράσης, μόνο που αυτή την φορά δεν θα σκηνοθετήσει ο Πολ Γκρίνγκρας (ή ο Νταγκ Λάιμαν ή ο Τόνι Γκιλρόι του μετριότατου 4ου), αλλά ο Έντουαρντ Μπέργκερ. Ο σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ γερμανικού πολεμικού/αντιπολεμικού δράματος "All quiet on the western front" θα αναλάβει τα ηνία της ταινίας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιος/α θα αναλάβει το σενάριο και πολύ περισσότερο, ποιος θα πρωταγωνιστήσει. 

Διότι σίγουρα ο Μπέργκερ δείχνει μια συναρπαστική προοπτική με όσα είδαμε στην ταινιάρα του, το ζήτημα όμως που καίει όλους τους φανς (και είμαστε πολλοί), είναι αν ο Ματ Ντέιμον θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο (σόρι Τζέρεμι Ρένερ, μετρήθηκες και βγήκες λίγος στο Νο 4). 

Σύμφωνα με τις πηγές του Deadline (που έβγαλε πρώτο την είδηση), θα πρέπει να υπάρξει ένα εξαιρετικό σενάριο για να το σκεφτεί ο Ντέιμον να ασχοληθεί και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια δέσμευση μαζί του. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι το 2016 στο 5ο Jason Bourne, ο Ντέιμον ήταν 46 ετών, πλέον είναι 53 στα 54 και σίγουρα θα πρέπει κάπως να προσαρμοστεί ο ρόλος καθώς δεν θα είναι ακριβώς εύκολο να πείσει ως "φονική μηχανή" με όλα τα φοβερά και τρομερά που τον είδαμε να κάνει μέχρι τώρα με τον ρόλο. 

Σίγουρα όμως μπορεί να προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Αναμένουμε. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos