Δείτε δωρεάν online θέατρο με Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Ρέιφ Φάινς

Published: 24 Apr 2020, 04:33
Συντάκτης:

Mπορεί η παρακολούθηση των φιλμ στην οθόνη της τηλεόρασης ή του λάπτοπ ή ακόμα χειρότερα του κινητού να αφαιρεί μεγάλο μέρος της κινηματογραφικής μαγείας, φανταστείτε να βλέπετε μια θεατρική παράσταση στην οθόνη του υπολογιστή σου, η μαγεία της οποίας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην live παρουσία ηθοποιών και κοινού και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. . 

<a href="/en/nea/dave-season-1-nai-einai-mia-periergi-seira/62645">"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως έχουμε μεγάλη περιέργεια να απολαύσουμε δύο σπουδαίες αγγλικές φετινές θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας θα στριμάρει στο YouTube κανάλι του για μία εβδομάδα την κάθε μία. 

Πρόκειται για τον "Φρανκεστάιν", με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τον Τζόνι Λι Μίλερ (Trainspotting), να εναλάσσονται στους ρόλους του Βίκτωρ Φρανκεστάιν και του δημιουργήματός του. Το πιο εντυπωσιακό απ'όλα: τις παραστάσεις σκηνοθετεί ο Ντάνι Μπόιλ!  Η μία την Πέμπτη 30 Απριλιου, η δεύτερη την Παρασκευή 1 Μαϊου και θα παραμείνουν διαθέσιμες στο κοινό on demand μέχρι και την Τετάρτη 6 Μαϊου, 

Την Πέμπτη 7 Μαϊου θα προβληθεί το "Αντώνιος και Κλεοπάτρα" του Σαίξπηρ, με τον Ρέιφ Φάινς και την Σόφι Οκονέδο (Hotel Rwanda) στους  δύο κεντρικούς ρόλους και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο on demand μέχρι και την Τετάρτη 13 Μαϊου. Και οι δύο παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 19.00 ώρα Βρετανίας, άρα 21.00 ώρα Ελλάδας και διαρκούν 2 ώρες η κάθε μία.

Συντονιστείτε. Ακολουθούν τα τρέιλερ του Φρανκεστάιν: 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos