Το Brooklyn Nine-Nine ανανεώθηκε για 8η σεζόν

Published: 15 Nov 2019, 21:55
Συντάκτης:

Μπορεί η 7η σεζόν για το αγαπημένο «Brooklyn Nine-Nine» να αναμένεται (στο NBC) στις 6/2/2020, αυτό δεν εμπόδισε το κανάλι να το ανανεώσει από τώρα για 8η σεζόν.

<a href="/en/multimedia-video-clip/brooklyn-nine-nine-6i-sezon-die-hard/59510">Brooklyn Nine Nine 6η σεζόν: Die Hard! </a>ΣΧΕΤΙΚΑBrooklyn Nine Nine 6η σεζόν: Die Hard!

Όπως αναφέρει και το Variety, το NBC αποφάσισε λόγω της ιδιαίτερα ικανοποιητικής τηλεθέασης που είχε η 6η σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε τον Μάιο.

Αυτή θα είναι η τρίτη σεζόν της σειράς που θα προβληθεί στο NBC, μιας και το 2018 το FOX, το αρχικό κανάλι προβολής του, ακύρωσε τη σειρά, η οποία έκτοτε βρήκε στέγη στο NBC.

Για τον 8ο κύκλο, αναμένεται να επιστρέψει το βασικό cast των Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Joel McKinnon Miller και Dirk Blocker, εξαιρείται η Chelsea Peretti που έχει αποχωρήσει από τη σειρά μετά την 6η σεζόν.

Update: Επιτέλους, όλα δείχνουν ότι οι δυσκολίες της πανδημίας ξεπεράστηκαν, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και αυτό είναι το πρώτο tease trailer του φινάλε, το οποίο αποτελείται από στιγμιότυπα και στατιστικά των προηγούμενων σεζόν, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και την ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν: 12 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos