Best 2023: Οι επιλογές του Empire

Published: 13 Dec 2023, 17:29
Συντάκτης:

Το περιοδικό Empire έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα του με τις 20 καλύτερες ταινίες του 2023, με καποιες υπερβολικές επιλογές, προσαρμοσμένες βεβαίως στο δικό του στυλ.

<a href="/en/nea/oi-nikites-ton-vraveion-tis-enosis-senariografon-amerikis/69754">Οι νικητες των βραβείων της Ενωσης Σεναριογράφων Αμερικής</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νικητες των βραβείων της Ενωσης Σεναριογράφων Αμερικής

Το βρετανικό περιοδικό απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό, με πιο αποενοχοποιημένο κινηματογραφικό γούστο που δεν διστάζει να αποκαθηλώσει ιερά τέρατα του σινεμά, κρίνοντας με το ίχνος που αφήνει η κάθε ταινία σύφωνα με την παράμετρο της αγνής διασκέδασης.

Επομένως, ταινίες τύπου Guardians, Mission Impossible, Dungeons & Dragons, Spider-Man, Barbie, είναι αναπόφευκτο να βρίσκονται στο δικό τους Top-20. 

Πάντως, η πρώτη τριάδα δεν είναι καθόλου άκυρη (χωρις φυσικά να κρύβει κάποια έκπληξη), ενώ συναντάμε και διαμαντάκια όπως τα How to have sex, Rye Lane, Blue Jean, Pearl, που ομολογούμε ότι δεν τα περιμέναμε, βάση του προφίλ που έχει το συγκεκριμένο μέσο. Αναλυτικά οι επιλογές τους: 

20) Society Of The Snow

19) Blue Jean

18) Pearl

17) Anatomy Of A Fall

16) The Fabelmans

15) Women Talking

14) Marcel The Shell With Shoes On

13) Guardians Of The Galaxy Vol. 3

12) Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

11) Mission: Impossible – Dead Reckoning

10) Talk To Me

9) Rye Lane

8) Are You There God? It’s Me, Margaret

7) Barbie

6) TÀR

5) Spider-Man: Across The Spider-Verse

4) How To Have Sex

3) Oppenheimer

2) Killers Of The Flower Moon

1)Past Lives

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos