Αυτή είναι η νέα ταινία του Ουές Άντερσον

Αυτή είναι η νέα ταινία του Ουές Άντερσον
Published: 3 Dec 2018, 14:30
Συντάκτης:

Σε ασυνήθιστη μυστικότητα ξεκίνησε γυρίσματα πριν μια εβδομάδα ο Ουές Άντερσον για τη νέα του ταινία στην Γαλλία, η οποία δεν θα είναι τελικά ένα "μιούζικαλ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο", όπως είχε γραφτεί (και κρίμα που δεν θα είναι).

Πρόκειται για "ένα ερωτικό γράμμα στους δημοσιογράφους, με πρωταγωνιστή έναν ανταποκριτή αμερικανικής εφημερίδας στο Παρίσι στα τέλη του 20ου αιώνα και επίκεντρο τρεις διαφορετικές ιστορίες". Όμορφο ακούγεται και αυτό, όπως και οτιδήποτε αφορά τον Ουές Άντερσον και φυσικά το πιο εντυπωσιακό για ακόμα μία φορά, είναι το καστ.

Στους μόνιμους Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον, Φράνσες ΜακΝτόρμαντ που αναμένεται να έχουν ξανά σημαντικούς ρόλους, προστέθηκαν οι Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζέφρεϊ Ράιτ και Τιμοτέ Σαλαμέ, οι οποίοι θα ενταχθούν για πρώτη φορά στο σύμπαν του ιδιόρρυθμου δημιουργού, ενώ διέρρευσαν φήμες (που δεν έχουν επιβεβαιωθεί) για Μπραντ Πιτ και Νάταλι Πόρτμαν...

Sweet.

Update 28/12/18: Η ταινία θα λέγεται "The French Dispatch" και στο καστ προστέθηκαν νέα ονόματα: Σίρσα Ρόναν, Λέα Σεϊντού και Ματιέ Αμαλρίκ.

Update 21/9/19: Αυτό είναι το επίσημο καστ. Τι άλλο να προσθέσει κανείς...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο