Αναβλήθηκε η έξοδος του "Tenet" στις αίθουσες

Published: 13 Jun 2020, 02:30
Συντάκτης:

H πανδημία συνεχίζει να βάζει δύσκολα στον κινηματογράφο και συνεχίζει να πλήτει ένα από τα σπουδαιότερα φετινά χαρτιά του.

<a href="/en/nea/h-mulan-xeperase-tenet-se-eipraxeis/63270">H Mulan ξεπέρασε το Tenet σε ειπράξεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑH Mulan ξεπέρασε το Tenet σε ειπράξεις

Το "Tenet" του Κρίστοφερ Νόλαν, η έξοδος του οποίου στις αίθουσες αναβλήθηκε για 2 εβδομάδες και πλέον αναμένεται στις 31 Ιουλίου, καθώς η Universal αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τα πλάνα της, μιας και μόνο με θαύμα θα κατάφερνε το 80% των αιθουσών να λειτουργήσει στην αρχική προκαθορισμένη ημερομηνία, κάτι που αποτελούσε και όρο του Νόλαν αλλά και των παραγωγών μήπως και καταφέρουν (έστω και με την μειωμένη χωρητικότητα) να ματσάρουν τα 250 εκατομμύρια που κόστισε το φιλμ. 

Ο Βρετανός δημιουργός έχει χαρακτηρίσει αυτή την "επική περιπέτεια κατασκοπίας με το συνεχές πείραγμα του χρόνου, ως την μεγαλύτερη ταινία της καριέρας του. 

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε πολλά περισσότερα για την ταινία και εδώ να απολαύσετε τα αλλόκοτα τρέιλερ.

Update 26/6/20: Όπως ήταν αναμενόμενο, ανακοινώθηκε νέα αναβολή του φιλμ. Αυτή την φορά αναμένεται στις αίθουσες στις 12 Αυγούστου. Κάτι που ελληνική εταιρεία διανομής της ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν στην Ελλάδα είχε μάλλον προβλέψει, καθώς στα εγχώρια σινεμά είναι προγραμματισμένο να το δούμε στις 20 Αυγούστου.  

Update 20/7/20: Όπως ήταν επίσης αναμενόμενο με την έξαρση του ιού να σαρώνει στις ΗΠΑ (αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου), η Warner ανακοίνωσε πως το "Tenet" είναι πλέον undated, με την έννοια πως θα περιμένει πρώτα να έρθει η ύφεση της πανδημίας, ώστε να γίνουν οι ασφαλείς εκτιμήσεις για την έξοδο ενός εκ των πιο πολυαναμενόμενων φιλμ της χρονιάς σε μαζική κλίμακα αιθουσών. Επομένως, είμαστε όλοι στην αναμονή χωρίς ημερομηνία εξόδου στην παρούσα φάση...

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 13 Jun 2020, 02:30
Ενημέρωση: 21 Jul 2020, 13:47
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos