Tο 3ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας περιμένει την ταινία σου

Published: 2 May 2024, 03:42
Συντάκτης:

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ταινιών για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας, ΚΙΝΟ Athens που θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά, από 1 έως 9 Μαρτίου 2025, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδος.

<a href="/en/nea/2o-diethnes-festival-anexartitoy-kinimatografoy-tis-athinas-edose-ta-vraveia-toy/69580">Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας έδωσε τα βραβεία του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας έδωσε τα βραβεία του

Έλληνες και διεθνείς κινηματογραφιστές και παραγωγοί μπορούν  να υποβάλουν μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες έως τις 15 Ιανουαρίου 2025.

Το ΚΙΝΟ Athens δέχεται ταινίες από κάθε είδος. Δίνει έμφαση στο ανεξάρτητο σινεμά, τα τολμηρά έργα και στηρίζει τους/τις/τα καλλιτέχνες/ά που γεφυρώνουν το σινεμά με άλλες τέχνες. Καταστατικός σκοπός του ΚΙΝΟ Athens είναι να φέρει το κοινό της Αθήνας σε επαφή με πρωτότυπα έργα που δεν θα δει πουθενά αλλού...

Ανεξάρτητα από το πώς θα την περιέγραφες, αν θεωρείς πως η ταινία σου ενδιαφέρει το φεστιβάλ μας και το κοινό της Αθήνας, κατάθεσέ την. 
Δες τι έχουν κάνει ως τώρα και στείλε την ταινία σου μέσω της ιστοσελίδας τους: www.kinoathens.org

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει διαγωνιστικά τμήματα μικρού και μεγάλου μήκους, εργαστήρια, masterclasses, DJ sets και άλλες δράσεις.

Πρώτη δημοσίευση: 2 May 2024, 03:42
Ενημέρωση: 2 May 2024, 03:42
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos