"The walking dead" s07: Ο Ρικ είναι ζωντανός!

Published: 9 Oct 2016, 15:09

Όχι, δεν πρόκειται για spoiler, αλλά για επίσημο video clip που ανέβασε το AMC, σχετικά με την 7η σεζόν του "The walking dead".

Σε δύο εβδομάδες ακριβώς, ξεκινάο 7ος κύκλος και το cliffhanger του προηγούμενου φινάλε δύσκολα ξεχνιέται. Την ίδια στιγμή που χιλιαδες φαν αναλύουν θεωρίες και υποψίες για το ποιανού εκ των πρωταγωνιστών το κεφάλι έλιωσε με το ρόπαλο ο νέος κακός της σειράς, Negan, που ερμηνεύει ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν. 

Aυτός δεν είναι σίγουρα ο Ρικ. Το 3λεπτο clip με την έντονη συνομιλία μεταξύ του Ρικ και του Νίγκαν λίγα δευτερόλεπτα μετά την βάναυση δολοφονία ενός από την βασική ομάδα των πρωταγωνιστών, το αποδεικνύει. Ταυτόχρονα όμως, πυροδότησε νέα σενάρια και ανάλυση πιθανοτήτων. Καταρχήν, οι πιτσιλιές από αίμα στην δεξιά πλευρά του προσώπου του Ρικ, φανερώνουν ότι το φονικό έγινε προς τα δεξιά του. Και όπως μπορείτε να δείτε από το σχεδιάγραμμα, αυτό σημαίνει ότι η Σάσα, ο Άαρον, ο Καρλ και ο Γιουτζίν είαι επίσης ζωντανοί.

Το θέμα είναι βέβαια ότι οι σταρ είναι από την άλλη πλευρά. Για την ακρίβεια, κατά σειρά από δεξιά του, η Μάγκι, ο Έιμπρααμ, η Μισόν, ο Ντάριλ, η Ροζίτα και ο Γκλεν στην άλλη άκρη, τελευταίος.

Για να μπούμε και εμείς στο τριπάκι, πόσο μακριά μπορεί να πεταχτεί το αίμα; Προφανώς όχι και τόσο πολύ. Άρα με αυτό σκεπτικό (και με πιθανό ότι πολύ δύσκολα θα σκότωνε γυναίκα ο Negan), πρώτο φαβορί δείχνει ο Έιμπρααμ και ακολουθεί ο Ντάριλ, με μικρές πιθανότητες. Όλα αυτά... χωροταξικά, διότι αν προσέξετε την συνομιλία, κάποια στιγμή ο Νίγκαν υπαινίσσεται ρωτώντας μήπως αυτός που σκότωσε, ήταν το δεξί χέρι του Ρικ ή αν προτιμάτε ο πιο παλιός του φίλος. Και ποιος είναι αυτός; Τες πα, όλα αυτα είναι αποχρώσεις ενδείξεις, προς το παρόν.

. Eδώ, οι θεωρίες που είχαμε αναπτύξει λίγα 24ωρα μετά το τέλος του 6ου κύκλου. Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε...

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos