Μπεν Άφλεκ: "Δε μασάω, αντέχω τα επικριτικά σχόλια!"

Published: 17 Sep 2013, 18:39

Πολλά, πάρα πολλά άκουσε ο κακομοίρης ο Μπεν Άφλεκ, κυρίως διαδικτυακά, μετά την επιλογή του σαν Batman, στο επερχόμενο sequel του Man Of Steel, όπου θα συναντηθεί με τον Superman στο πανί και σκηνοθέτη τον Ζακ Σνάιντερ.

Καλεσμένος στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον, o 41χρονος βραβευμένος δις με Όσκαρ σταρ, αφού ξεκίνησε να μιλά για τα παιδιά του, στη συνέχεια μπήκε στο κυρίως θέμα (και τον λόγο για τον οποίο κανονίστηκε η συνέντευξη...) τονίζοντας ότι είναι σκληρό αγόρι και δεν τον φοβίζουν οι αντιδράσεις:

"Στην αρχή τους είπα, είστε σίγουροι; δεν είμαι πλέον 25 χρονών. Όταν μου παρουσίασαν το πρότζεκτ, αντιλήφθηκα ότι ο Ζακ Σνάιντερ έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον στο μυαλό του που μπορώ να ενσαρκώσω. Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει κάνει μια φανταστική δουλειά στον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό. Μου ζήτησαν να μην... μπω για λίγες ημέρες στο ίντερνετ, γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από τους φανς, αλλά τους έκανα ξεκάθαρο ότι ξέρω να διαχειρίζομαι ζόρικες καταστάσεις, δε μασάω! Κι άλλοι ηθοποιοί στο παρελθόν είχαν προκαλέσει αντιδράσεις με την επιλογή τους (Κίτον, Λέτζερ), αλλά οι ερμηνείες τους έμειναν στην ιστορία...".

Δεν το πιστεύουμε το τελευταίο στην περίπτωσή σου αγαπητέ Μπεν, αλλά τουλάχιστον έδειξες guts!

A.K.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos