Κανείς περαστικός δεν γνωρίζει τον Κρις Πρατ

Published: 13 Oct 2015, 00:18

Ορισμένοι μπορεί να ένιωθαν τρομερά άβολα και ιδιαίτερα υποτιμητικά. Εμείς νομίζουμε ότι ο Κρις Πρατ αφενός το διασκέδασε με την ψυχή του, αφετέρου θα έπρεπε να βίωσε και μια προσωρινή ανακούφιση, καθώς επιτέλους δεν τον σταματούσαν κάθε τρεις και λίγο για αγκαλιές και αυτόγραφα. 

Για την ακρίβεια, δεν τον αναγνώρισαν καν! Και μιλάμε για έναν από τους πιο καυτούς σταρ αυτή την στιγμή, με τις εισπράξεις και τα εισιτήρια στα Guardians Of The Galaxy & Jurassic World να καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με την δημοτικότητά του να εκτοξεύεται.

Όχι όμως και στους δρόμους της κεντρικής Νέας Υόρκης, όχι στο πείραμα που έκανε ο παρουσιαστής Μπίλι Άικνερ από την εκπομπή "Billy on the streets", όταν παρέα με τον 36χρονο σταρ ρωτούσαν τους περαστικούς αν τον γνώριζαν. Όχι, ήταν η απάντηση που έλαβαν από τους περισσότερους (πριν καταλήξουν στην κυρία που τον αναγνώρισε), έστω και αν το target group των ερωτώμενων από ότι διακρίναμε, δεν είιναι αυτό των hits που προαναφέραμε. 

Είναι πάντως εντυπωσιακό σαν συμβάν και είναι αρκετά αστείο...

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos