Honest trailer για το Mandalorian

Published: 4 Feb 2021, 17:57

Όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά hits, τα έχει περάσει από το κόσκινό της (ή ένα χέρι, αν προτιμάτε), η ομάδα των Screen Junkies με τα αγαπημένα Honest Trailers.

<a href="/en/multimedia-video-clip/oscars-2024-ena-honest-trailer-gia-tis-fetines-ypopsifies-tainies/69553">Oscars 2024: Ένα Honest Trailer για τις φετινές υποψήφιες ταινίες</a>ΣΧΕΤΙΚΑOscars 2024: Ένα Honest Trailer για τις φετινές υποψήφιες ταινίες

Η δεύτερη σεζόν του Mandalorian ήταν αμαφισβήτητα ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά hit του 2020, όπως ήταν και η πρώτη σεζόν για το 2019. 

Επιτέλους μια δημιουργία αντάξια της μυθολογίας των Star Wars, σίγουρα σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο ικανοποίησης και νοσταλγίας σε σχέση με τα πρόσφατα φιλμ, τον Πέδρο Πασκάλ μάλλον ιδανικό στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο και φυσικά τον... Baby Yoda! 

Η κριτική του MOVE IT για την 2η σεζόν The Mandalorian.

Από τη στιγμή που η προβολή του δεύτερου κύκλου έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό και δεν υπάρχει ο κίνδυνος των spoilers, οι Screen Junkies περνούν από το αυθάδικο μικροσκόπιό τους την σειρά και φυσικά δεν της χαρίζονται: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos