What Men Want: Η Taraji Henson διαβάζει τις σκέψεις των ανδρών

Published: 18 Aug 2018, 13:42

Ο Adam Shankman, γνωστός για τα “Rock of Ages” και “Hairspray”, επιστρέφει έξι χρόνια μετά μία όχι και τόσο πρωτότυπη ταινία. Αν ο τίτλος “What Men Want” σας θυμίζει μία άλλη ταινία του 2000 με πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και Helen Hunt, τότε καλά μαντέψατε: ο Shankman αποφάσισε να αναποδογυρίσει το σενάριο του “What Women Want,” για αυτό και ο τίτλος της ταινίας του. Το “What Men Want” θα βγεί στις αίθουσες το 2019 και ήδη έχουμε το πρώτο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε και εσείς.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Taraji Henson να υποδύεται την Ali, μία sports agent, που δουλεύει σε μία εντελώς ανδροκρατούμενη εταιρεία. Όταν χάνει την προαγωγή μέσα από τα χέρια της λόγω του ότι είναι γυναίκα, η υπομονή της στερεύει. Με ένα γύρισμα της τύχης (ίσως ήταν το τσάι που είχε μέσα γιασεμί, κρακ και πολλά άλλα, αλλά μάλλον ήταν και το χτύπημα στο κεφάλι της), η Taraji μπορεί και ακούει τις σκέψεις των ανδρών, κάτι που αποδεικνύεται προτέρημα για την επαγγελματική της ζωή, αλλά καταστροφή για την προσωπική της ζωή. Στο καστ συγκαταλέγονται επίσης οι Tracy Morgan (The Last O.G.), Max Greenfield (New Girl), Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids), και Aldis Hodge (Straight Outta Compton). Την Taraji την είδαμε πρόσφατα στο “Proud Mary,” αλλά και το τηλεοπτικό "Empire". Για το 2019 τα πρότζεκτ της μέχρι στιγμής είναι το ολοκληρωμένο “The Best of Enemies,” στο οποίο θα εμφανιστεί πλάϊ στον Sam Rockwell, αλλά και το “What Men Want.”

Update 23/11/18: Red band trailer, με δύο-τρεις ομολογουμένως αστείες στιγμές! Στις αίθουσες αναμένεται στις 8 Φεβρουαρίου 2019.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos