"Βad behaviour": Από την κόρη της Τζέιν Κάμπιον

Published: 31 Oct 2023, 16:48

H Alice Englert δεν είναι μόνο ηθοποιός ούτε μόνο η κόρη της σπουδαίας Jane Campion. Πλέον ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια της μητέρας της, κάνοντας το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το Bad Behavior, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο βήμα στην Νέα Ζηλανδία και σιγά σιγά και στον υπόλοιπο κόσμο.

<a href="/en/tainies/passages/69515">Passages</a>ΣΧΕΤΙΚΑPassages

Τον περασμένο Γενάρη έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα στο Sundance και τώρα δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ με πρωταγωνιστές την Jennifer Connelly, που καιρό έχουμε να την δούμε σε κάτι πολύ καλό, και τον Ben Whishaw, ηθοποιούς που χαιρόμαστε να βλέπουμε στην οθόνη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η Λούσι είναι ένα πρώην παιδί-θαύμα της υποκριτικής που πλέον ψάχνει την φώτιση στην γκουρού της, την Έλεν Μπέλο, σε ένα σιωπηλό καταφύγιο σε ένα πανέμορφο ορεινό θέρετρο με ένα χώρο στάθμευσης γεμάτο Τέσλα. Πριν απομονωθεί, θα πλησιάσει την κόρη της, μια κασκαντέρ που εκπαιδεύεται για μια επικίνδυνη σκηνή μάχης, για να της ανακοινώσει πως δεν θα είναι διαθέσιμη το επόμενο διάστημα. Όταν ένα νεαρό μοντέλο/DJ/influencer, γίνεται ζευγάρι με την Λούσι για μια θεραπευτική άσκηση θα βγει στο προσκήνιο η κακή συμπεριφορά της Λούσι.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Daria Nekrasova (του πολύ καλού The scare of Sixty-First), Marlon Williams, Beulah Koale και Molly Hallam. Οι πρώτες κριτικές από το Sundance είναι ανάμεικτες, μιλώντας για κάτι περίεργο αλλά όμορφο, οπότε περιμένουμε να δούμε.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos