"Under the skin": Προκαλεί ρίγη...

Published: 2 Sep 2013, 23:22

Μετά το μεθυστικό "Sexy Beast" και τον ορισμό του παραγνωρισμένου "Βirth" με την φοβερή ερμηνεία της Νικόλ Κίντμαν, δεν κρύβουμε ότι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη νέα δουλειά του Τζόναθαν Γκλέιζερ, "Under the skin", για την οποία έχουμε αναφερθεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Ε, ήρθε το οργιώδες αλλόκοτο teaser trailer να προκαλέσει ρίγη και να εκτοξεύσει την αγωνία μας στα κόκκινα.

Δεν βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή να βιώσουμε απανωτές ένοχες απολαύσεις με την Σκάρλετ στον ρόλο του αιμοβόρικου εξωγήινου πλάσματος να προμηθεύει την φυλή της με ανθρώπινη σάρκα.

Σε λίγα 24ωρα προβάλλεται στη Βενετία, θα αφουγκραστούμε το hype με έντονο ενδιαφέρον...

Α.Κ.

Update 31/1/14: Ιδιοσυγκρασιακό, μυστήριο, αλλόκοτο εξίσου και ίσως και επιτηδευμένα κρυψίνους, το δεύτερο teaser από το "Under the skin", το οποίο έχει μοντάρει ο ίδιος ο Γκλέιζερ και μπορεί να διαρκεί θεωρητικά 1.23, αλλά τα τελευταία 30'' δείχνουν ελάχιστα πράγματα σχετικά με την εξωγήινη ξελογιάστρα που υποδύεται η Σκάρλετ. Μας έχει εξάψει την περιέργεια, η αλήθεια να γράφεται...

 

Update 17/3/14: Το υποτιτλισμένο στα ελληνικά trailer που ανέβασε η εταιρεία διανομής Odeon, στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, έρχεται να εντείνει την έξαψή μας σχετικά με την εξωγήινη πλανεύτρα Σκάρλετ, καθώς φανερώνει μεν ορισμένες σκηνές περισσότερες, έχει -αναλογικά- πιο βατό στήσιμο και πλανάρισμα, χωρίς να υπολείπεται σε αίσθηση μυστηρίου σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα...

 

Update 15/4/14: Η Σκάρλετ Γιόχανσον προσπαθεί να εξηγήσει τα πως, που και γιατί, τα κίνητρα και τα χαρακτηριστικά του ρόλου της στο 2λεπτο featurette που κυκλοφόρησε για το"Under the skin". Δεν τα καταφέρνει ακριβώς (;), αλλά όπως και νά'χει, εντείνει περισσότερο την ανυμπομονησία για το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Τζόναθαν Γκλέιζερ, η 29χρονη ηθοποιός δόθηκε "ψυχή και σώμα" στον ρόλο της. Προσθέστε και 2-3 φρέσκες σκηνές που σας περιμένουν και πατήστε απερίσπαστοι το play. 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos