"Unbroken": H Αντζελίνα πίσω από την κάμερα

Published: 10 Jul 2014, 18:11

Είναι όπως περίπου το πειρμέναμε. Πομπώδες, βαρύγδουπο, πλούσιο σε παραγωγή, ξεκάθαρα οσκαρικά στημένο, αλλά πολύ safe, πολύ "εύκολο", πολύ αναμενόμενο.

Στο "Unbroken" (δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα μετά το "In the land of blood and honey"), η Αντζελίνα Τζολί αφηγείται τη ζωή του ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Λούι Ζαμπερίνι, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ.

Η ιστορία του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος πολεμώντας στον Ειρηνικό Ωκεανό επέζησε της πτώσης του αεροπλάνου του, έμεινε 47 μέρες σε μία σχεδία και διασώθηκε από τους Ιάπωνες για να καταλήξει αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Το σενάριο υπογράφει ο Γουίλιαμ Νίκολσον ("Les Miserables", "Μονομάχος", "Elizabeth: The Golden Age", ενώ ο ίδιος ο Ζαμπερίνι πέθανε πριν μερικές ημέρες.

Δείτε και εσείς το πρώτο τρέιλερ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

Update 19/10/14: Ξεκάθαρο οσκαρικό glam και στο δεύτερο επίσημο τρέιλερ με την Αντζελίνα Τζολί να φανερώνει κάποια δείγματα σκηνοθετικής προόδου και πολύ περισσότερο τον Τζακ Ο'Κόνελ να δείχνει πανέτομος να σηκώσει στους ώμους του το βάρος αυτής της επικής ταινίας. Είναι από τα φιλμ που κοιτάς το τρέιλερ και παραδέχεσαι ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί στην δεκάδα προτεινόμενης καλύτερης ταινίας"...

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos