"Titane": Η Ζουλιά Ντικουρνό ετοιμάζεται να σοκάρει ξανά

Published: 14 Jul 2021, 17:20

Πέντε χρόνια μετά το «Raw» που βασίστηκε περισσότερο στην εξέλιξη του hype που προκάλεσε με κάποιες δυνατές σκηνές της η ιστορία της σπουδάστριας κτηνιατρικής που έλκεται από την ανθρώπινη σάρκα, παρά με την (απλά συμπαθή) ποιότητά του σαν φιλμ, η Ζουλιά Ντικουρνό επιστρέφει με το «Titane» και πρωταγωνιστή τον Βενσάν Λιντόν, με το οποίο συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του φετινού Φεστιβάλ Καννών που βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα εκεί πραγματοποίησε χθες την παγκόσμια πρεμιέρα του.

<a href="/en/nea/kannes-2024-proedros-tis-kritikis-epitropis-i-gkreta-gkergoyigk/69181">Κάννες 2024: Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής η Γκρέτα Γκέργουιγκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚάννες 2024: Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής η Γκρέτα Γκέργουιγκ

Δεν βρισκόμαστε εκεί και δεν γνωρίζουμε η ταινία τι εντυπώσεις προκάλεσε, σίγουρα πάντως η 37χρονη Παριζιάνα δημιουργός έκλεψε την παράσταση…

Σύμφωνα με το στόρι, τελωνειακοί υπάλληλοι ενός αεροδρομίου βρίσκουν ένα νεαρό αγόρι με μελανιασμένο πρόσωπο. Εκείνο ισχυρίζεται πως είναι ένα παιδί που εξαφανίστηκε πριν από μια δεκαετία.

Για τον πατέρα του, ένας εφιάλτης φτάνει στο τέλος του και παίρνει τον χαμένο του γιο πίσω στο σπίτι. Μόνο που μια σειρά από τρομακτικούς φόνους αναστατώνουν ξαφνικά την περιοχή και δεν είναι λίγοι εκείνοι συσχετίζουν τα δύο περιστατικά.

Και τώρα, που διαβάσατε τη σύνοψη δείτε το σέξαλλο τρέιλερ που θυμίζει λίγο Νοέ και λίγο Ρεφν και δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω!

Update: Red band fucked up νέο τρέιλερ. Η ταινία θα προβληθεί στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας και έπειτα στις ελληνικές αίθουσες:

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos