Όουεν Ουίλσον και Σάλμα Χάγιεκ αντιμετωπίζουν τα διλήμματα του Matrix

Published: 13 Jan 2021, 13:23

Στο «Matrix» οι ήρωες (οκ, όχι όλοι) αναζητούν την επιλογή να ζήσουν τον πραγματικό κόσμο και όχι την προσομοίωση που τους προσφέρεται.

<a href="/en/nea/expats-apoleia-penthos-enohi-typseis/69639">"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις

Το «Bliss» του Μάικ Κάχιλ, προσφέρει μια ανάλογη επιλογή στους πρωταγωνιστές του, αλλά θολώνει την επιλογή, μιας και η προσομοίωση είναι στην προκειμένη περίπτωση πολύ καλύτερη από την αληθινή ζωή.

Ο Όουεν Ουίλσον υποδύεται έναν  μεσήλικα που δεν είναι ικανοποιημένος από την ζωή του και που βλ΄πει συνεχώς στα όνειρά του (ή ίσως στην πραγματικότητα; ) μια μυστηριώδη γυναίκα (η Σάλμα Χάγιεκ) που δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά και μαζί ζουν μια προσομοιωμένη πραγματικότητα που δείχνει τέλεια. Κάποια στιγμή όμως οι δύο κόσμοι αρχίζουν και συγχέονται και τότε πρέπει να κατανοήσει τι είναι αληθινό και τι όχι και να κάνει τις επιλογές του.

Μπορεί να δείχνει (και από το τρέιλερ) κάπως μεγαλεπήβολο και μπερδεμένο, πάντως ο Μάικ Κάχιλ είναι ένας από τους λίγους σύγχρονους δημιουργούς που έχει δείξει τις ικανότητές του στο είδος. Ο 41χρονος Αμερικανός δημιουργός μας έχει δώσει τα πολύ ενδιαφέροντα «Another Earth»/2011 και «I, Origins»/2014 αν και την τελευταια 7ετία έχει σιγήσει και έχει αναλωθεί στην σκηνοθεσία πιλότων τηλεοπτικών σειρών, μεταξύ των οποίων και το «Nightflyers».

Στις 5 Φεβρουαρίου θα στριμάρει στο Amazon Prime, θα το δούμε και θα γράψουμε την άποψή μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos